Yeşilçam 1. bölüm izle!

Yeşilçam 1. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak BluTV platformunda. 22 Nisan akşamında Blu TV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinin 1. son bölüm tek parça linkini haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy’un oynadığı Yeşilçam 1. bölüm ile 22 Nisan Perşembe akşamında Blu TV ekranlarında yayınlanacak. 1960'lar Türkiye'sinin gölgesinde, altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam'da bir yapımcının ayakta kalma hikayesini konu alan Yeşilçam dizisinde Bir Sinema Hayvanı'nda Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam'da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş'e hayat veriyor.

Yeşilçam 1. bölüm izle!

Dizide Çağatay Ulusoy'a Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci eşlik ediyor. Afra Saraçoğlu, Yeşilçam'ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan genç ve güzel Tülin Saygı'yı, Selin Şekerci ise Yeşilçam'ın gözde yıldızlarından Mine Cansu'yu canlandırıyor.

Yeşilçam 1. bölüm izle! - Resim : 2

YEŞİLÇAM BLUTV ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR?

Sokağa çıkma yasağında hafta sonunda yine BluTV’nin ücretsiz yayın yapması bekleniyor. Bu yüzden Yeşilçam dizisini merak edenler hafta sonunu iple çekiyor.

Yeşilçam 1. bölüm izle! - Resim : 3

BluTV ana sayfasına giriş yaparak üst kısımdaki “Ücretsiz İzle” butonuna tıklayarak kayıt oluşturun. Kayıt sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yeşilçam 1. bölüm izle! - Resim : 4

Açılan sayfadaki ilgili kısımlara Ad-Soyad, e-posta adresi ve parola girişi yaptıktan sonra “Kayıt ol” butonuna tıkayın.

Yeşilçam 1. bölüm izle! - Resim : 5

Hiçbir şeye dokunmadan “Devam Et” düğmesine tıkladıktan sonraki aşamada kupon kodu alanına blutvizliyorum yazın ve “Onayla”ya basarak aktif edin.

Yeşilçam 1. bölüm izle! - Resim : 6

Yeşilçam 1. bölüm izle! - Resim : 7

 

Yeşilçam 1. bölüm izle! ile ilgili etiketler Yeşilçam Yeşilçam 1. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.