Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart'ta düzenlenecek yerel seçimler için Düzce Belediye Başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda YRP'nin Düzce Belediye Başkan adayı olarak belirlenen isim ise ünlü şarkıcı Davut Güloğlu oldu. Güloğlu, daha önce milletvekili adaylığı deneyimine sahip olmasına rağmen yeterli oy alamamıştı. Şimdi ise Düzce'de belediye başkanlığı için mücadele verecek. Peki, Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Davut Güloğlu'nun kariyeri ve hayatı...

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart'taki yerel seçimlere yönelik Düzce Belediye Başkan adaylarını duyurmaya devam ediyor. Bu bağlamda, YRP'nin tercihi ünlü şarkıcı Davut Güloğlu oldu. Güloğlu, daha önce milletvekili adaylığı deneyimine sahip olmasına rağmen istediği desteği alamamıştı. Ancak şimdi, Düzce'de belediye başkanlığı için mücadele etmeye hazırlanıyor. Davut Güloğlu'nun kimliği, yaşam öyküsü ve kariyerine dair merak edilenler var mı? İşte, Davut Güloğlu'nun hayatı ve mesleki geçmişi...

Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

DAVUT GÜLOĞLU KİMDİR?

Davut Güloğlu, 1972 yılında Rize'de dünyaya geldi. 13 yaşında annesini, 14 yaşında ise babasını kaybetmesiyle zorlu bir çocukluk geçirdi. Rize'den İstanbul'a göç eden Güloğlu, gençlik yıllarında toptancılıkla uğraşarak hayatını kazandı. Müzikle tanışması ise Arif Sağ'ın kursuna katılmasıyla gerçekleşti.

İlk albümü olan 'Sarılsamda Olmayi Darılsamda Olmayi' ile müzik dünyasına adım atan Güloğlu, Karadeniz bölgesinde hızla tanınmaya başladı. 2001 yılında çıkardığı 'Nurcanım' albümü, 2-2,5 milyon kopya satarak büyük bir başarı elde etti. 'Karadeniz'in Ricky Martini' olarak anılan sanatçı, toplumsal açıdan zor bir dönemde ülke morale katkı sağlamış ve Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'den ödül almıştır.

Güloğlu, müzik kariyerine birçok albüm ve teklisiyle devam etmiş, aynı zamanda televizyon programlarına da katılarak geniş kitlelere ulaşmıştır. Sanatçının özel hayatında ise 1993-2003 yılları arasında Sibel Yıldırım ile evlilik yaşadı ve bu birliktelikten Cengizhan adında bir oğlu dünyaya geldi.

DAVUT GÜLOĞLU'NUN SİYASİ KARİYERİ

Davut Güloğlu, 20 Şubat 2022'de Yeniden Refah Partisi'nde Kültür ve Sanattan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı olarak atanmıştır. Ardından 14 Mayıs 2023'te gerçekleştirilen 28. Dönem milletvekili seçimlerinde Yeniden Refah Partisi İstanbul 1. Bölge 2. sıradan milletvekili adayı olmuştur.

Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Davut Güloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.