Yeni Hayat 1. bölüm full izle!

Yeni Hayat 1. bölüm full izle! Yeni Hayat 1. Bölüm ile 3 Eylül akşamında Kanal D'de. Yeni Hayat 1. bölüm full izle bağlantısı tek parça halinde YouTube üzerinden bulabilirsiniz.

Yeni Hayat 1. Bölüm izle! Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un oynadığı Yeni Hayat dizisi ilk bölümü ile 3 Eylül Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayında olacak. Dizinin hemen bitiminde Yeni Hayat 1. Bölümünü YouTube üzerinden full tek parça halinde izleyebilirsiniz.

Yeni Hayat ilk bölümünde; hem zengin hem de saygın bir iş insanı olan Timur’un genç karısı Yasemin’i korumak adına işe başlayan Adem, olayların seyrini bir anda değiştiriyor.

YENİ HAYAT 1. BÖLÜMÜNÜ FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Özel Kuvvetler’den ayrılan Yüzbaşı Adem, karısı Nevin ve küçük kızları Ece ile birlikte mutlu bir hayat sürer. Tek problemleri ise Adem’in uzun zamandır iş bulamamasıdır. Ancak yakın arkadaşları Bekir, Adem’e bir iş bulunca bir anda tüm hayatları tamamen değişir.

Adem, yeni işinde zengin ve saygın bir iş adamı olan Timur'un genç eşi Yasemin’i korumakla görevlidir. Adem için bu iş tam bir çocuk oyuncağıdır. Nevin ise yaşananlar sonrasında oldukça heycanlıdır. Adem iş teklifini kabul ederek ailesi ile beraber bambaşka bir hayatın içerisine girer.

Timur’un karanlık hayatı ve Yasemin’in sakladığı sırlar her iki taraf içinde yeni maceraların kapısını aralayacaktır. Adem, bir yandan ailesi diğer yanda da korumakla yükümlü olduğu iki kadın arasında büyük bir mücadele verir.

YENİ HAYAT 1. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yeni Hayat 1. bölüm full izle! ile ilgili etiketler yeni hayat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.