Yeğeniyle teknede uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmıştı! Murat Başoğlu son halini paylaştı!

Geçtiğimiz yıllarda öz yeğeni Burcu Başoğlu ike teknede uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu, bir süredir gözlerden uzak bir hayat yaşıyordu. Bir dönemin en popüler isimleri arasında yer alan Başoğlu, son paylaşımıyla dikkat çekti...

Yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki görüntüleriyle gündem olan Murat Başoğlu uzun zamandır gözlerden uzak yaşıyor ve hiçbir projede de yer almıyordu.

"O KADIN YEĞENİM DEĞİL" DEMİŞTİ...

Skandalın yaşandığı dönem “Karımı aldattım pişmanım ama o kadın yeğenim değil. Çıkan haberlerin ardından intihar etmeyi düşündüm” ifadelerini kullanan ünlü isim sosyal medyada yeni pozlarını paylaştı.

Yeğeniyle teknede uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmıştı! Murat Başoğlu son halini paylaştı!

EKRANLARA GERİ Mİ DÖNÜYOR?: "BAŞLIYORUZ"

"Başlıyoruz" notuyla pozlarını paylaşan Murat Başoğlu "Yeni bir proje ile ekrana mı dönecek?" sorusu merak edildi.

Yeğeniyle teknede uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmıştı! Murat Başoğlu son halini paylaştı! - Resim : 2

Başoğlu, yaşananların ardından 14 yıllık eşi Hande Bermek'ten tek celsede boşanmıştı. Murat Başoğlu skandal olayın ardından evini satıp yurt-dışına gitmek istemiş ancak mahkeme davanın karar bağlanmasına kadar Başoğlu’nun yurt-dışına çıkmasına izin vermemişti.

Yeğeniyle teknede uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmıştı! Murat Başoğlu son halini paylaştı! - Resim : 3

 

Yeğeniyle teknede uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmıştı! Murat Başoğlu son halini paylaştı! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.