"Yatırım denince Tayyip Bey'in aklına üç şey geliyor" diyen Karamollaoğlu'na tepki yağıyor!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun "Yatırım denince Tayyip Bey'in aklına üç şey geliyor; beton, demir, asfalt..." sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Karamollaoğlu'nu eleştiren kullanıcılar AK Parti'nin 19 yılda yaptıkları hızlandırılmış yatırımları ve hizmetlerinin yer aldığı videoyu paylaştı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun TV5'te yayınlana "Gündem Türkiye" programında yaptığı açıklamalar sosyal medyayı salladı.

Karamoallaoğlu, "Yatırım denince Tayyip Bey'in aklına üç şey geliyor; beton, demir, asfalt. Türkiye bunlarla kalkınmaz. Bunun adı israf. 'Efendim köprü yaptık.' Yapmasan ne olurdu ne kaybederdi Türkiye?" dedi.

SOSYAL MEDYADAN ELEŞTİRİ YAĞIYOR

Karamollaoğlu'nun tartışılan sözlerinin yer aldığı videonun altına çok sayıda eleştirel yorum geldi. Sosyal medyada ve internet ortamında AK Parti'nin 19 yılda yaptıkları hızlandırılmış yatırımları ve hizmetlerinin yer aldığı video paylaşıldı.

AKILLARA İLBER ORTAYLI'NIN SÖZLERİ GELDİ

Prof. Dr. İlber Ortaylı geçtiğimiz hafta Kültür Tarihimizin Emsalsiz Arşivi Cemalettin Server Revnakoğlu ve İstanbul Sempozyumu şu ifadeleri kullanmıştı:

"Yeni Türkiye, eski Türkiye'nin her şeyini telafi etti. Etmediği bir şey kalmadı diyebilirim, tıbbiyemiz çok daha iyi mühendislerimiz öyle, ordularımız başkalarını talim ettirecek kadar iyi, iş hayatımız, sanayileşmemiz çok önde gidiyor."

"Yatırım denince Tayyip Bey'in aklına üç şey geliyor" diyen Karamollaoğlu'na tepki yağıyor! ile ilgili etiketler Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.