Yasmin Erbil 'Yasak Aşk' yaşadığı ileri sürülen Yusuf Yosi Özlevi Hakkında İlk Kez Konuştu!

Adı magazin gündeminden düşmeyen Yasmin Erbil son olarak Yusuf Yosi Özlevi ile yasak aşk yaşadığı iddiasıyla konuşuluyor. Özlevi'nin sosyal medya fenomeni olan eşi Cansu Nur Çufalı'nın açıklamasına göre eşi Yasmin Erbil'le kendisini aldattı. Bu iddia sonrası Yasmin Erbil 'Yasak Aşk' yaşadığı ileri sürülen Yusuf Yosi Özlev Hakkında ilk Kez Konuştu!

Yusuf Yosi Özlevi ile adı aşk dedikodularına karışan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sessizliğini koruyor. Eski manken Cansu Nur Çufalı'nın eşi Yusuf Yosi Özlevi'nin kendisini Erbil ile aldattığını açıklaması magazin haberlerinin tepesine çıkmıştı. Yasmin Erbil 'Yasak Aşk' yaşadığı ileri sürülen Yusuf Yosi Özlevi Hakkında ilk Kez Konuştu! İşte detaylar...

Yasmin Erbil'in Yusuf Yosi Özlevi ile yasak aşk yaşadığı iddiası Özlevi'nin eşi eski manken Cansu Nur Çufalı tarafından sosyal medyada ifşa edilmişti. Erbil, Söylemezsem Olmaz programında da dile getirilen bu iddia karşısında, "İnsanları yapmadığı şeylerle böyle suçlayamazsınız. Adımı da lekelemeye çalışamazsınız" diyerek namus ve onur davası açmıştı.

Cansu Nur Çufalı'nın eşinin kendisini ünlü bir isimle aldattığını açıklamasının yankıları sürüyor. Cansu Özlevi, katıldığı canlı yayında arkadaşının söylemesine göre eşinin Yasmin'le flörtleştiğini ifade etmişti.

Yasmin Erbil 'Yasak Aşk' yaşadığı ileri sürülen Yusuf Yosi Özlevi Hakkında İlk Kez Konuştu!

'Sonra Konuşalım'

Yasmin Erbil ise yasak aşk iddiasının ardından son kez konuştu. Gazeteciler tarafından söz konusu iddiayla ilgili sorulan sorulara, 'sonra konuşalım' dedi.

Yusuf Yosi Özlevi Kimdir?

Geçtiğimiz aylarda eşi Cansu Nur Çufalı ile 2 milyon TL talepli boşanma davası açan Yusuf Yosi Özlevi tekstil işi ile uğraşıyor.

 

 

 

 

Yasmin Erbil 'Yasak Aşk' yaşadığı ileri sürülen Yusuf Yosi Özlevi Hakkında İlk Kez Konuştu! ile ilgili etiketler yasmin erbil yusuf yosi özlevi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.