Yasak Elma'nın Şahikası Geri Dönüyor! Çıngıraklı Mahallesi Bahar'ından Hodri Meydan: Dönüyorum

Yeni sezona az da olsa gerileme ile başlayan ancak ilerleyen haftalarda biraz olsun toparlanma içerisinde olan Yasak Elma dizisine Şahika’dan yeni mesaj geldi. Üç Kuruş dizisinde başrol oynayacak Nesrin Cavadzade sonunda geri döneceğinin mesajını verdi.

Pazartesi akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde yeni bir rakip daha geliyor. Son iki haftadır bütün kategorilerde zirveye oynamayı başaran Yasak Elma dizisinde senaryo tamamen değişirken ilerleyen haftalarda AY Yapım’ın yeni dizisi Üç Kuruş’un başlayacak olması şimdiden kafaları karıştırıyor.

Son olarak Yasak Elma’da tüm ekip bir akşam yemeğinde bir araya gelirken zaferi kutlamış ve izleyenlere yeni mesajlar vermişlerdi. Ancak ilerleyen haftalarda Üç Kuruş dizisinin başlayacak olmasından haberdar olan Yasak Elma ekibi de işleri daha sıkı tutarak izleyicileri kaçırmamak adına daha da sansasyonel adımlar atmayı planlamakta.

Yasak Elma'nın Şahikası Geri Dönüyor! Çıngıraklı Mahallesi Bahar'ından Hodri Meydan: Dönüyorum

Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrollerinde oynadığı Üç Kuruş dizisinde Bahar karakterine hayat verecek olan Nesrin Cavadzade daha öncesinde Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat vermekteydi. Ancak dizi setinde yaşanan son hadiseler ile birlikte seti terk eden Cavadzade, Medyapım tarafından işinden kovulmuş ve ortada kalmıştı.

Yasak Elma dizisinin eski oyuncusu ise şimdilerde Üç Kuruş ile yeni bir projede yer alacak. Yasak Elma’nın mutlu günlerini tamamen bitirecek Üç Kuruş dizisiyle geri dönecek olan Nesrin Cavadzade, “Çok az bir vakit kaldı. Bomba gibi geri dönüyorum. Her şey çok güzel olacak.” dedi.

Yasak Elma'nın Şahikası Geri Dönüyor! Çıngıraklı Mahallesi Bahar'ından Hodri Meydan: Dönüyorum - Resim : 2

Pazartesi akşamlarında yayınlanacak olan Yasak Elma ile Üç Kuruş dizisinden hangisinin reytinglerde zirvede yer alacağı ise herkes tarafından şimdiden merak ediliyor.

Yasak Elma'nın Şahikası Geri Dönüyor! Çıngıraklı Mahallesi Bahar'ından Hodri Meydan: Dönüyorum ile ilgili etiketler Yasak Elma Nesrin Cavadzade Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.