Yasak Elma'dan Kırmızı Oda'ya Geliyor! Doktor Hanım'ın Yeni Konuğu Babası! İşte O Sürpriz Oyuncu

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Kırmızı Oda yeni sezon öncesinde bomba gibi bir ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İlk sezonunda zaman zaman ünlü isimlerin dizi kadrosuna geçici olarak dahil olduğu Kırmızı Oda’ya Yasak Elma dizisinden gerçekleşen transfer hayranları şimdiden sevindiriyor.

Başrollerinde Doktor Hanım karakteri ile tanınan Binnur Kaya’nın yer aldığı Kırmızı Oda dizisi yeni sezona bomba gibi girmek için gün saymakta. Yabancı Damat dizisinde sergilediği Nazire karakteri ile herkesi kendisine hayran bırakan Binnur Kaya aynı başarısının devamını bu sefer Kırmızı Oda’da gösterdi.

Yabancı Damat dizisinde Erdal Özyağcılar’ın kızını canlandıran Kaya, bu sefer de rol arkadaşı ile bir ödül töreninde karşı karşıya geldi. Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde vatandaşlardan yoğun bir ilgi gören iki ünlü ismin yeniden bir araya gelmesi Kırmızı Oda dizisi içinde bir sinyal oldu.

Yasak Elma'dan Kırmızı Oda'ya Geliyor! Doktor Hanım'ın Yeni Konuğu Babası! İşte O Sürpriz Oyuncu

Yeni sezonda da Doktor Hanım rolü ile birçok hastasına umut dağıtmaya hazırlanan Binnur Kaya, ödül töreni esnasında yaptığı kısa açıklamasında, “Böylesine değerli bir festivalde ödüle layık görülmem benim için gerçekten de çok anlamlı” ifadelerine yer verdi. Çok değerli bir ödüle layık görüldüğünün altını çizen Kaya, “Memleket orman yangınları ile boğuşurken bizlerde az da olsa ne yapabilirsek diye bakıyoruz. Bu durum gerçektende çok üzüntü verici” dedi.

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Hasan Ali karakteri ile yeni sezonda kadrodan ayrılan isimlerden biri olan Erdal Özyağcılar’ın Kırmızı Oda dizisi için “Acaba baba kız yeniden aynı kadroda yer alabilir mi?” sorusunu akıllara getirdi.

Yasak Elma'dan Kırmızı Oda'ya Geliyor! Doktor Hanım'ın Yeni Konuğu Babası! İşte O Sürpriz Oyuncu - Resim : 2

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Sadi karakteri ile yeni sezonda olmayacağı belirlenen Erkan Petekkaya’nın ise başka bir dizi projesi ile anlaşmak üzere odluğu bir kez daha vurgulanmış oldu. Kırmızı Oda dizisi yeni sezonu ile Eylül ayının sonlarına doğru TV8 ekranlarında olacak.

Yasak Elma'dan Kırmızı Oda'ya Geliyor! Doktor Hanım'ın Yeni Konuğu Babası! İşte O Sürpriz Oyuncu ile ilgili etiketler Erdal Özyağcılar Kırmızı oda binnur kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.