Yasak Elma dizisi hakkında flaş karar! ''Bizim için bitti''

Fox TV ekranlarının sevilen dizileri Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj'a koronavirüs önlemleri kapsamında ara verilmiş ve söz konusu dizilerin Ramazan Bayramı'nın ardından ekranlara gelmesi bekleniyordu. 

FOX'un Medyapım imzalı Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizilerinin bayram sonrası sete çıkması planlanıyordu. Oyuncular ve teknik ekip de hazırlık yapmaya başlamıştı.

Koronavirüs nedeniyle setlerine ara verilen üç Fox TV dizisiyle ilgili gündeme yeni bir gelişme geldi. Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizilerinin koronavirüs salgınıyla ilgili risk sürdüğü için sezonu kapatma kararı aldığı öğrenidi. Baraj dizisinin ise 24 Temmuz'da sete çıkacağı iddia edildi.

''BU SEZON BİZİM İÇİN BİTTİ''

Diğer diziler de yaz sonunda çekimlerine başlayacak. Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizilerinin yapımcısı Medyapım'ın patronu Fatih Aksoy "Bu sezon bizim için bitti artık" sözleriyle durumu özetledi.

Yasak Elma dizisi hakkında flaş karar! ''Bizim için bitti''

Yasak Elma dizisi hakkında flaş karar! ''Bizim için bitti'' ile ilgili etiketler Yasak Elma Koronavirüs Korona Fox TV Öğretmen Baraj Medyapım FOX
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.