Yasak Elma #ailesaadeti etiketiyle yayında! Yasak Elma 129. Bölümde Neler Olacak?

Bu dizide entrika ve heyecan hiç bitmiyor. Yasak Elma 129. bölümde de izleyenleri Doğan'un evinde Yulduz ve Kumru savaşı bekliyor. #ailesaadeti etiketiyle sosyal medyada etkileşim rekoru kırması beklenen Yasak Elma 129. bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

Yasak Elma 129. bölümü ile 31 Ocak 2022 akşamı ekrana geliyor. Geçtiğimiz hafta Yıldız'ın Doğan ile evlenmesi damga vurmuştu. Her bölümüyle entrikanın dibine vuran dizi yeni bölümde de heyecanlandıracak. Sosyal medyada da #ailesaadeti etiketiyle paylaşılan yeni bölüm detayları haberimizde.

Fox Tv'nin her Pazartesi zirveye oynayan dizisi Yasak Elma 5 sezonu geride bıraktı. Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizi yine izleyenleri diyalogları ve entrika dolu sahneleri ile ekrana kilitleyecek.

Yasak Elma #ailesaadeti etiketiyle yayında! Yasak Elma 129. Bölümde Neler Olacak?

Yıldız ve Kumru Savaşı Yeni Bir Boyut Kazandı!

Yasak Elma 129. bölümde neler olacak, hemen cevaplayalım: Yıldız ve Doğan'ın ani evliliği tüm şimşekleri üstlerine çekmelerine neden olur. Ender uğradığı bu ihaneti affetmeyecektir.

Doğan'ın evinde Kumru ve Yıldız savaşı başlamışken, Ender de kendine yeni bir yandaş arayışındadır.

Yasak Elma #ailesaadeti etiketiyle yayında! Yasak Elma 129. Bölümde Neler Olacak? ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.