Yasak Elma 92. bölüm fragmanı izle!

Yasak Elma 92. bölüm fragmanı izle! Yasak Elma 92. bölüm fragmanı merak ediliyor. 28 Aralık Pazartesi akşamı son bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 92. bölüm fragmanı izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Şevval Sam'ın rol aldığı dizinin son bölümü 28 Aralık akşamı FOX TV'de yayınlandı. Peki, Yasak Elma 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YASAK ELMA 92. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Erdal Özyağcılar ayrıldı mı?

Yasak ELma son bölüm izle de karşımıza detay da Ender’in önemli ödül gecesinde ortağı HAsan Ali’nin olmaması kendisini çileden ıkartmıştı. Aşırı görmemeiş hareketleri ile dikkat çeken Hasan Ali karakterini canlandıran Erdal Özyağcılar’ın dizden ayrıldığı iddia edilirken, herkes Ender Hasan Ali aşkının başlayamamasından muzdarip…

Halit geri mi dönüyor

Yasak Elma 91. bölümde de yine alt üst olacak anlar yaşayacaksınız. Çağatay Yıldız aşkı ile gülerken, diğer yılanlıklara da bileklerinizi sıkarak izleyeceksiniz. Peki Ya Halit… Ender’in takibi altında olduğu kişi Halit Miydi. Yasak ELma Halit geri mi geliyor… İşte bu sorular Yasak ELma 91. bölüm izle de en çok erak edilen soru oldu. yaşadığı şüphe dolu anlar sonrasında Ender’in peşinde olan kişinin şok bir isim olduğunu göreceksiniz.

Talat Bulut açıklama yaptı

Talat Bulut YAsak Elma için açıklama yaptı ve herkesin geri dönsün yorumlarının ardı arkası kesilmedi. Ancak sizler için bir haberimiz var ve Talat Bulut maalesef ki Yasak Elma 91. bölüm izle de karşımıza çıkmayacak. diziden ayrılan bir oyuncunun diziye tekrar dönmesinin etik olmadığı gerekçesiyle Talat Bulut da bu sözünün arkasında durdu ve diziye dahil olmadığını açıkladı.

 

Yasak Elma 92. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 92. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.