Yasak Elma 105. bölüm izle!

Yasak Elma 105. bölüm full izlenmek için yayında. 5 Nisan 2021 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 105. bölüm tek parça halinde FOX Play’de. Peki, Yasak Elma 106. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 105. bölüm ile 5 Nisan Pazartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece'nin oynadığı Yasak Elma dizisinin son bölümünde Hasan Ali sonunda Şahika’ya çok büyük bir oyun oynamıştır. İlk defa yenilgiyi kabullenen Şahika büyük bir hırçınlık yaşarken Ender de halen Hasan Ali’ye sokulmanın yollarını aramaktadır.

YASAK ELMA 105. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma dizisi 105. bölüm ile FOX TV ekranlarında izleyenleri ile buluştu.

Hasan Ali yeni oyunu ile Şahika’ya çok büyük bir darbe indirmiştir. İlk kez Şahika’yı devre dışı bırakmayı başaran Hasan Ali bu sefer de Ender’den kurtulmanın yollarını arayacaktır. Çünkü Ender ısrarla Hasan Ali’ye yakınlaşmanın fırsatını kollamaktadır.

Yasak Elma 105. bölüm izle!

Şahika da Hasan Ali’ye kendisini affettirmenin yerine farklı bir yol izleyerek onun dikkatini daha da fazla çekmeyi amaçlamaktadır. Ancak Hasan Ali’nin karnı Şahika’nın bu oyunlarına artık tamamen toktur.

Hasan Ali ise Çağatay’ı daha fazla yanında tutabilmek adına riskli bir karar alırken Ender’de Hasan Ali ile Şahika’yı birbirinden koparabilmek adına farklı yollar bularak Ömer’i gözüne kestirir.

Yasak Elma 105. bölüm izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma Yasak Elma 105. bölüm yasak elma son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.