Yargı bu hafta neden yok? 26 Aralık Yargı dizisi bu akşam var mı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'dan üzen bir haber geldi. Dizide Ceylin karakterini canlandıran 28 yaşındaki oyuncu Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanmasından sonra dizinin sevenleri tarafından Yargı bu hafta neden yok? sorusuna cevap arandı. Peki, Yargı dizisi 15. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte Yargı dizisi ile ilgili son detaylar…

Pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisinden izleyenleri üzen bir haber geldi. 26 Aralık Pazar akşamında Kanal D yayın akışından kaldırılan Yargı’nın son durumu dizinin hayranları tarafından merak edildi.

YARGI BU HAFTA NEDEN YOK?

Dizinin yapımcı firması Ay Yapım tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, “Kısa bir sağlık arası veriyoruz. #Yargı 9 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de @kanald'de görüşmek üzere!” ifadeleri yer aldı.

Yargı bu hafta neden yok? 15. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yiğit Kirazcı ile aşk yaşayan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz’in yapılan test sonuçlarının pozitif çıkması sonrasında koronavirüse yakalandığı belirtildi. Konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Pınar Deniz, “Çok teşekkür ederim herkese iyiyim şu an. Kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum sevgili Yargı ekibi…” ifadelerini kullandı.

YARGI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

26 Aralık Pazar akşamında yayınlanması gereken Yargı dizisinin 15. bölümüne bir süre ara verilmiş oldu. Yılbaşı tatili ile beraber 2 haftalık bir mola verecek olan Yargı dizisinin 15. bölümü 9 Ocak 2022 Pazar akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısında olacak.

Yargı bu hafta neden yok? 15. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

YARGI 15. BÖLÜM ÖZETİ

Yargı dizisinin yeni bölümünde Ceylin, nöbetçi mahkemede sessiz kalmayı tercih edince hakime tarafından tutuklanarak cezaevine gönderiliyor. Ceylin için verilen bu şok karar sonrasında ise Ilgaz’ın buna gönlü razı gelmiyor. Onu kendi odasına getirerek kapısını kilitliyor.

Pars kapının önüne çılgına dönerken Ilgaz da Ceylin’e, "Masum olduğunu kanıtlayacağız. Yanındayım ben buradayım. Seni seviyorum" diyor. Ceylin, gözyaşları içerisinde hapsi boyluyor.

Yargı bu hafta neden yok? 26 Aralık Yargı dizisi bu akşam var mı? ile ilgili etiketler Yargı Kanal D Pınar Deniz Kaan Urgancıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.