Yalnız Kurt Dizisi İlk Bölümünde İlk Ölüm! Damla Çolbay Tek Bölüm Mü Anlaştı? Esra Öldü Mü?

Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisi ilk bölümüyle heyecan yarattı. Cihan Ünal, Hasan Denizyaran ve Damla Çolbay'ın başrollerinde olduğu dizinin ilk bölümünde başrol Esra Türkmen vuruldu. Sosyal medyayı alt üst eden bu sahneyle birlikre Damla Çolbay diziden ayrılıyor mu sorusuna yanıt aranmaaya başlandı.

Damla Çolbay Yalnız Kurt'tan ayrılıyor mu sorusu gündemde. ATV dizisi Yalnız Kurt daha ilk bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Fantastik girişi, etkili oyunculukları ve şiirsel dili ile izleyiciden tam not alan dizide ilk vukuat da gerçekleştir.

Damla Çolbay'ın hayat verdiği Esra Türkmen karakterinin vurulması izleyiciler de şok etkisi yarattı. Yalnız Kurt ilk bölümünde bu vurulmanın gerçekleşmesi gelecek bölümlerin daha da heyecanlı ilerleyeceğinin işareti sayıldı.

Altay ve Esra'nın Mücadelesi Başladı

Yalnız Kurt ilk bölümünde terör örgütü FETÖ ile ilgili sahneler yer aldı. Altay Kurtoğlu'nu canlandıran Hasan Denizyaran ile Esra Türkmen'i oynayan Damla Çolbay'ın dizideki uyumu ise muazzamdı. İkilinin bu sezonun parlayan yıldızı olacağı iddiasında bulunanlar bile var.

Peki Damla Çolbay Tek Bölüm Mü Anlaştı?

Esra Türkmen'in vurularak öldürülmesi akıllara Damla Çolbay ölüyor mu, tek bölüm mü anlaştı sorularını da getirdi. Yalnız Kurt ilk bölümünde şok eden bu sahne sonrası sosyal medya da yıkıldı.

Ancak başarılı oyuncunun nasıl bir anlaşma yaptığı henüz net değil. Bu yüzden Damla Çolbay'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı gelecek bölümlerde belli olacak.

 

Yalnız Kurt Dizisi İlk Bölümünde İlk Ölüm! Damla Çolbay Tek Bölüm Mü Anlaştı? Esra Öldü Mü? ile ilgili etiketler yalnız kurt esra ölüyor mu damla çolbay ayrılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.