Yalnız Kurt Davut Bahadır'ın Dönüş Tarihi Belli Oldu! Cihan Ünal Hasta mı, Dizide neden Yok?

Cuma Akşamlarının Rekortmen Dizisi Yalnız Kurt'da bir süredir yer almayan Davut Bahadır karakterinin dönüş tarihi belli oldu. Cihan Ünal'ın bir süredir dizide yer almaması izleyiciyi de kuşkuya düşürmüş ve "Cihan Ünal Yalnız Kurt dizisinden ayrıldı mı, Cihan Ünal hasta mı" sorularına neden olmuştu. Detaylar haberimizde...

Yalnız Kurt Davut Bahadır'ın Geri Dönüş tarihi belli oldu. Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalnız Kurt aksiyon dolu sahneleriyle Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde 90'lı yıllarda suikaste uğrayan Gaffar Okan suikasti işlendi. Yalnız Kurt Davut Bahadır'ın Dönüş Tarihi Belli Oldu! Cihan Ünal Hasta mı, Dizide Neden Yok?

Cihan Ünal'ın canlandırdığı Davut Bahadır karakteri ise dizinin son bölümlerinde yer almadı. Kumandan ismiyle de bilinen Davut Bahadır'ın dizide görünmemesi izleyiciyi de hayal kırıklığına uğrattı. Yalnız Kurt dizisi gelişmelerini sizler için takip ettik.

Yalnız Kurt Davut Bahadır'ın Dönüş Tarihi Belli Oldu! Cihan Ünal Hasta mı, Dizide neden Yok?

Cihan Ünal Hasta mı, Dizide Neden Yok?

Davut Bahadır'ı oynayan Cihan Ünal'ın Yalnız Kurt dizisinden ayrılıp ayrılmadığı hakkında henüz kesin bir açıklama yapılmadı. Ünlü oyuncunun sağlık sorunları nedeniyle dizide yer almadığı iddia ediliyor. Öte yandan Cihan Ünal'ın sezon finali öncesi diziye döneceği tahmin ediliyor.

YALNIZ KURT DAVUT KİMDİR?

Cihan Ünal (Kumandan)

Ben Davut Bahadır… Nam-ı diğer Kumandan… Eski asker ve istihbaratçıyım. Tam seksen bir yaşındayım. Ömrümü bir canavarla mücadele etmeye adadım, onu yenmeyi başaramadım. Pes etmedim, meşrebimde yok! Tanrı'dan tek isteğim ölmeden, Golyat denen canavarın, onun kanlı örgütlerinin, kirli ellerinin bu kadim topraklardan sökülüp atıldığını görmek.

 

Yalnız Kurt Davut Bahadır'ın Dönüş Tarihi Belli Oldu! Cihan Ünal Hasta mı, Dizide neden Yok? ile ilgili etiketler cihan ünal yalnız kurt ayrıldı mı davut bahadır
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.