Yalı Çapkını Ferit gerçekte kimdir?

Yalı Çapkını Ferit; Halis Ağa’nın torunudur. Tam bir yalı çapkını olan Ferit’in bu hallerinden dert yanan Halis Ağa, memleketten ahlaklı bir kızla torunun evlenmesini istemektedir. Peki, Yalı Çapkını dizisi Ferit gerçekte kimdir?

Yalı Çapkını dizisinde Ferit; Halis Ağa’nın torunu olmakla birlikte tam bir yalı çapkınıdır. Ferit’in bu çapkınlıklarından artık usanan Halis Ağa’da bir an önce torununun evlendirmeyi düşünmektedir. Ferit’in ise o aralarda Pelin adında bir sevgilisi vardır.

Yalı Çapkını Ferit Kimdir?

Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakteri Mert Ramazan Demir’dir. Halis Ağa’nın torunu olan ve tam bir yalı çapkını görünen Ferit’in bu halleri dedesini üzmektedir. Onun bir an önce ahlaklı bir kızla evlenmesini uygun gören Halis Ağa’nın işi hiçte o kadar kolay olmayacaktır.

Yalı Çapkını Ferit gerçekte kimdir?

Mert Ramazan Demir Kimdir?

25 Kasım 1998 tarihinde İstanbul’un Bakırköy ilçesinde dünyaya gelen Mert Ramazan Demir, Sema Bekmez Cast Ajansı‘na bağlı olarak çalışmaktadır. 2019 yılında “Üç Harfliler: Adak” adlı filmde rol alan Demir bu filmden hemen öncede “Arka Sokaklar” ve “Aşkopat” adlı dizilerde de oynamıştı.

2020’de Blu TV platformunda yayınlanan “Çıplak” isimli dizide rol alan Demir, yine aynı sene FOX TV’de yayınlanan “Öğretmen” adlı dizide ünlenmiştir.

Yalı Çapkını Ferit gerçekte kimdir? - Resim : 2

“Ölüm Zamanı” isimli dizide de oynayan Demir son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını adlı dizide Ferit karakterine hayat vermektedir.

Mert Ramazan Demir, Instagram’da @mertramazandemir hesabını kullanmaktadır.

Yalı Çapkını Ferit gerçekte kimdir? ile ilgili etiketler Yalı Çapkını ferit Mert Ramazan Demir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.