Yalancı Dizisine Ünlü Bir Transfer! Halit Ergenç'in Eski Eşi Paylaşılamıyor! İşte O Güzel Oyuncu

Show TV’nin yeni sezon dizilerinden biri olan Liar uyarlaması ile ön plana çıkan Yalancı’ya bomba gibi bir transfer gerçekleştirildi. Yaz sezonunda iki yeni dizi ile izleyenlerin karşısına çıkan Show TV’nin Yalancı için tüm kozlarını öne sürmesi beklenmekte.

Show TV ekranları daha önceden bomba gibi bir karar alarak en çok izlenen ancak modası geçen Arıza, Ramo, Kuzey Yıldızı ve Alev Alev gibi dizilerini sonlandırma kararı almıştı. Çukur’un final yapması sonrasında bir anda ekranlarında dizi kalmayan Show TV, çok riskli de olsa böyle bir karar alarak herkesi şaşırtmıştı.

Süreç Film sponsorluğunda çekimleri büyük bir titizle devam eden Yalancı dizisi için oyucu kadrosu yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Şu ana kadar açıklanan oyuncuların dahi dizinin projesi hakkında geniş bir bilgiye sahip olmadığı gözlemlendi.

Yalancı Dizisine Ünlü Bir Transfer! Halit Ergenç'in Eski Eşi Paylaşılamıyor! İşte O Güzel Oyuncu

Yalancı oyuncu kadrosu içerisinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Murat Kılıç isimlerin yer alması gündemden düşmezken son saniyede Seksenler dizisinden bomba gibi bir isim daha transfer edildiği iddia edildi.

Seksenler'de Zirve Yaptı

2008 yılında ünlü oyuncu Halit Ergenç’ten boşanan Gizem Soysaldı’nın Tuba karakteriyle Yalancı dizisinde başrollerde olacağı son gelen haberler arasında yer aldı. 2012 senesinde canlandırdığı Ceyda karakteriyle adını duyuran Soysaldı daha sonrasında da Arka Sokaklar’da Muzaffer Komiser karakterine can vermişti.

Yalancı Dizisine Ünlü Bir Transfer! Halit Ergenç'in Eski Eşi Paylaşılamıyor! İşte O Güzel Oyuncu - Resim : 2

Gizem Soysaldı hayranları ise böylesine iyi bir yapımda rol alacak oyuncunun performansını şimdiden merak ediyor. Yalancı dizisinin Eylül ayında Show TV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

 

Yalancı Dizisine Ünlü Bir Transfer! Halit Ergenç'in Eski Eşi Paylaşılamıyor! İşte O Güzel Oyuncu ile ilgili etiketler yalancı Gizem Soysaldı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.