X Æ A-12 kimdir? Elon Musk'ın oğlu X Æ A-12'nin anlamı ne?

Tesla ve SpaceX'in CEO'su olan iş insanı Elon Musk ile müzisyen sevgilisi Grimes, oğullarının adı olan X Æ A-12'nin anlamını açıklamışlardı. Geçtiğimiz saatlerde de Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD'de görüşme gerçekleştiren Elon Musk, oğlu AE A-XII (AE A-12) ile birlikte ziyaret gerçekleştirdi. Bu görüşmenin ardından 'AE A-XII'nin anlamı ne?' gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor. Peki, X Æ A-12'nin anlamı ne? X Æ A-12 kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

Elon Musk, 2020 yılında Twitter hesabından oğulları olduğunu duyurarak, oğlunun adının X Æ A-12 olduğunu yazmıştı. Musk'ın altıncı oğlunun adı X Æ A-12 olması üzerine isminin anlamı gibi ayrıntılar araştırılmaya başlandı. Ayrıca, 2023 18 Eylül'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'de gerçekleştirdiği ziyarete oğluyla birlikte katılım gerçekleştiren Musk, renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Peki, Elon Musk'ın oğlunun isminin anlamı ne? X Æ A-12 ne demek? X Æ A-12'nin anlamı ne? X Æ A-12 kimdir? X Æ A-12 neden TT? İşte Elon Musk'ın oğlu X Æ A-12 hakkında merak edilenler...

X Æ A-12 kimdir? Elon Musk'ın oğlu X Æ A-12'nin anlamı ne?

X Æ A-12'nin anlamı ne? X Æ A-12 ne demek?

X Æ A-12'nin annesi Grimes (gerçek adı Claire Boucher), Twitter üzerinden oğullarının adının ne anlama geldiğini açıkladı.

X Æ A-12'nina anlamı şu şekilde:

"X," bilinmeyeni temsil eder.

"Æ," Latince ve Eski İngilizcede kullanılan bir bağ harfidir, ancak zamanla kullanımı azalmıştır. Danca, Norveççe ve İzlandaca gibi bazı dillerde hala kullanılmaktadır.

"A-12," Lockheed tarafından CIA için üretilen bir uçak modelinin adıdır ve geliştirilme sürecinde "Archangel" olarak biliniyordu.

Grimes ayrıca, "Archangel" adlı şarkının da en sevdiği şarkı olduğunu belirtti, ancak şarkının kimin tarafından yapıldığını açıklamadı.

X Æ A-12 ismi nasıl telaffuz ediliyor?

Bu ilginç adın nasıl telaffuz edildiği konusunda kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, Elon Musk, bir takipçisinin "X Ash Archangel" gibi bir şekilde okunup okunmadığını sorduğu bir tweeti beğenmişti.

Elon Musk'ın kaç tane çocuğu var?

Elon Musk'ın şuanda bilinen 11 çocuğu bulunuyor, bunların altısı ilk eşi Justine Wilson ile. İlk çocuğu ne yazık ki SIDS (Aniden Bebek Ölüm Sendromu) nedeniyle hayatını kaybetti. Grimes olarak da bilinen Claire Boucher ile üç çocukları, Musk'ın sahibi olduğu bir iş olan beyin implantasyon birimi Neuralink'te çalışan Shivon Zilis ile de iki çocukları var.

X Æ A-12 kimdir?

X Æ A-12, 7 Mayıs 2018'de, Musk ve Kanadalı müzisyen Grimes, birbirleriyle çıkmaya başladıklarını açıklamaları ardından, 8 Ocak 2020'de, ilk çocuğuna hamile olduğunu duyurmasıyla gündeme geldi.

4 Mayıs 2020'de doğan X Æ A-12, annesi Grimes'ın dünyaya geldiğini söylediği açıklamaları ardından Elon Musk'ın 6. çocuğu oldu.

X Æ A-12 kimdir? Elon Musk'ın oğlu X Æ A-12'nin anlamı ne? - Resim : 2

Babası Elon Musk'ın yeni doğan çocuğu "X Æ A-12" adını verdiğini duyurmasıyla adından çokça söz ettiren X Æ A-12, (18.09.2023) günümüzde 3 yaşındadır.

Ayrıca, X Æ A-12'nin annesi Grimes, Eylül 2021'de çeşitli nedenlerden dolayı Elon Musk ile ilişkileri sona erdirdiğini duyurmuştur.

X Æ A-12 kimdir? Elon Musk'ın oğlu X Æ A-12'nin anlamı ne? ile ilgili etiketler Elon Musk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.