Volkan Konak 30 yıl sonra eşiyle dünyaevine girdi!

Ünlü sanatçı Volkan Konak, uzun yıllar sonra eşi Selma Konak ile tekrar dünyaevine girdi. Bu özel anı, tanınmış yapımcı Polat Yağcı'nın duyurusuyla öğrenmiş bulunuyoruz. Kuzeyin oğlu olarak bilinen Volkan Konak, Selma Konak ile yaptığı bu sürpriz evlilikle sevenlerini ve takipçilerini şaşırttı.

Evliliğin öncesinde ve sonrasında duygusal anlar yaşandığı gözlemlenirken, Volkan Konak'ın büyük bir heyecan içinde olduğu anlaşılıyor. Çiftin özellikle maddi sıkıntılar nedeniyle ilk evliliklerinde düğün yapamadıkları biliniyor. Ancak bu sefer, yakın çevrelerinin katıldığı özel bir düğünle hayallerini gerçekleştirdikleri belirtiliyor.

Kır düğünü konseptiyle düzenlenen bu özel günde gelin Selma Konak'ın tercihi, tüy ve işlemeli detaylarla bezeli bir gelinlik olmuş. Volkan Konak ise siyah ve beyazın asaletini yansıtan bir damatlıkla şıklığını konuşturmuş.

Volkan Konak 30 yıl sonra eşiyle dünyaevine girdi!

Ancak özel günün en unutulmaz anlarından biri, gelin Selma Konak'ın ayakkabısının sıkıntı çıkarması olmuş. Düğün mekanına girişte yaşadığı bu ufak zorluklar, gelinin yürüyüşünü etkilese de, çiftin bu duruma gülerek yaklaştığı ve neşeli anlar yaşadığı ifade ediliyor.

1992 yılında ilk kez evlendiklerinde maddi zorluklar yaşayan çift, 31 yıl sonra gerçekleştirdikleri bu düğünle romantik bir dönüm noktası yaşamışlar. Selma Konak, evlilikleri boyunca genellikle kameralardan uzak durmayı tercih ederken, şimdi ise evinde çocuklarıyla birlikte vakit geçirmekten mutluluk duyuyorlar...

Volkan Konak 30 yıl sonra eşiyle dünyaevine girdi! ile ilgili etiketler Volkan Konak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.