'Vatanım Sensin'in 18 yaşındaki genç oyuncusu Miray Daner silikon mu taktırdı?

'Vatanım Sensin' dizisinin 18 yaşındaki güzel oyuncusu Miray Daner'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım hayranlarını ikiye böldü. Miray Daner'in göğüslerine silikon taktırdığı iddia edildi.

Dizinin sezon finali yapmasını fırsat bilen Miray Daner tatilden mayolu bir fotoğrafını instagram hesabından paylaştı. Sosyal medyada oyuncunun silikon yaptırdığı dedikodusunu ateşleyen de bu fotoğraf oldu.

Bikinili fotoğraf Daner’in hayranları arasında büyük tartışmaya neden oldu. Miray Daner’in genç yaşına rağmen silikon taktırdığını iddia edenler ile bunun doğru olmadığını savunan takipçileri arasında büyük bir tartışma yaşandı.

eryeryer

VATANIM SENSİN HİLAL (MİRAY DANER) KİMDİR?

Miray Daner, 1999 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimine lisede Öğrenci olarak devam etmektedir. Küçük yaşlarda diziler de rol almaya başlayan Miray Daner, İlk olarak 2009 yılında Bez Bebek dizisinde rol almıştır. Daha sonra Papatyam dizisinde Gonca karakterini canlandırmıştır. 2015 yılında Medcezir dizisinde canlandırdığı Beren karakteri ile tanınmıştır. 2011 yılında ise Çınar Ağacı dizisi ile sinema dünyası ile tanışmıştır. Kanal D'nin sevilen dizilerinden olan Vatanım Sensin'de Hilal karakterini canlandırmaktadır.

Dizide, Cevdet ve Azize'nin küçük kızı olan Hilal; zeki, cevval, meraklı, şiir sevdalısı bir genç kızdır. Hilal için vatan, her şeyden kıymetlidir. İşgal dönemi İzmir’inde babasına layık olmak, onun gibi kahraman, kudretli ve adil olmak hayattaki en büyük gayesi olmuştur.

'Vatanım Sensin'in 18 yaşındaki genç oyuncusu Miray Daner silikon mu taktırdı? ile ilgili etiketler Miray Daner estetik silikon göğüs
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.