Vaka sayıları en çok hangi şehirlerde azaldı?

Tam kapanmadan sonra Koronavirüs salgınında olumlu seyir gözlenen Türkiye'de vaka sayılarının en çok azaldığı şehirler, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı haritasını paylaşarak, son bir haftada vaka sayısı en çok azalan şehirleri açıkladı.

Koronavirüs salgınında yurt genelinde olumlu seyir gözlendiğini söyleyen Sağlık Bakanı, düşük vaka sayısı gözlenen illeri sıraladı: "Son bir haftada vaka sayısı en çok azalan illerimiz Erzincan, İstanbul, Karabük, Ağrı ve Karaman. Olumlu seyir sürüyor. Birlikte mücadele ile başaracağız."

Vaka sayıları en çok hangi şehirlerde azaldı?

 

Vaka sayılarının düşüş eğiliminde olduğunu ifade eden Bakan Koca, "İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Vaka sayılarının düşüş eğilimi devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Vaka sayıları en çok hangi şehirlerde azaldı? - Resim : 2

Vaka sayıları en çok hangi şehirlerde azaldı? ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı illere göre vaka sayıları 15-21 mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.