Uyanış Büyük Selçuklu 26. bölüm fragmanı izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 26. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 15 Mart 2021 TRT 1'de yeni bölümü yayınlananan Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Buğra Gülsoy ve Gürkan Uğur'un da oyuncu kadrosunda yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Uyanış Büyük Selçuklu 26. bölüm fragmanı izlemek isteyenler, 15 Mart akşamı yayınlanan yeni son bölüm sonrası harekete geçti. TRT 1'de her Pazartesi akşamı yayınlanan ve izleyiciyi ekran başına kilitleyen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 25. son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı da merak konusu oldu.

Peki Uyanış Büyük Selçuklu 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tapar ile buluşmaya giden Başulu'yu takip eden Turna; ikisinin gizlice buluştuklarını görmüştü. Tam da bu sırada Turna'nın boğazına bir hançer dayanmıştı? Turna'nın boğazına kim hançer dayamıştır? Turna ölecek midir?

Melikşah'ın yıllar önce sürgüne gönderilen Başulu'dan bir oğlu olduğunu açığa çıkarmak için harekete geçen Sabbah, Tapar ile Başulu'nun gizlice buluştuğuna şahit olmuştu. Sabbah, Başulu'nun kim olduğunu; onun Tapar'ın anası olduğunu öğrenebilecek midir? Selçuklu'yu büyük bir karışıklığa sürükleyebilecek olan sırra sahip olabilecek midir?

Uyanış: Büyük Selçuklu 25. Bölüm fragmanı izle! TRT 1 Uyanış: Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı izle! Uyanış: Büyük Selçuklu 24. bölüm izle

Öte yandan Türkmen Beyleri katliamını tertip eden Tekiş, ikinci hamle olarak bu beylerin varisleri olan yeni Türkmen Beylerini Melikşah'a karşı bayrak açmaya çağırmaktaydı. Melikşah bu toplantıyı basmıştı. Eli kılıcına giden Melikşah, Tekiş'i cezalandıracak mıdır? Yoksa Tekiş'in gizlediği okçular Melikşah'ı vuracak mıdır?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 26. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Uyanış Büyük Selçuklu 26. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler TRT 1 uyanış büyük selçuklu 26. bölüm fragmanı uyanış yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.