Usta oyuncu entübe edildi!

Usta oyuncu Muharrem Erdermir’in koronavirus nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ve entübe edildiği öğrenildi. 'Felaket tellalı' olarak bilinen Onur Akay, çok sayıda dizi ve film projesinde yer alan oyuncunun sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Usta oyuncu Muharrem Erdemir, koronavirüs sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. Nefes almakta güçlük çekmeye başlayan ve durumu ağırlaşan Erdemir, hastaneye kaldırıldıktan kısa bir süre sonra entübe edildi.

Muharrem Erdemir’in ailesi ile görüştüğünü belirten Onur Akay şu ifadeleri kullandı:

“Çok değerli dostumuz usta oyuncu Muharrem Erdemir, 4 gün önce Bağcılar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kovid-19 testi pozitif çıkan Muharrem Ağabey, dün maalesef entübe edildi. Uzun süredir öksürük belirtisi varmış ama ailesi ile görüştüm ve doktora götürmeye ikna edememişler. Virüs akciğerlerini kaplamış ve akciğerlerinde problem olduğu da ortaya çıkmış. Muharrem Ağabey maalesef yoğun bakımda uyutuluyor ve vücudu oksijen kabul etmiyor. Ne olur dualarınızı esirgemeyin.”

Çok sayıda dizi ve sinema filminde rol alan Muharrem Erdemir, reklam filmlerinde de rol aldı ve bir dönem Yeşilçam'a Gönül Verenler Derneği’nin başkanlığını yaptı.

 

 

Usta oyuncu entübe edildi! ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Muharrem Erdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.