Ürdün Prensi'nden Atiye'ye sürpriz teklif: İki Arapça şarkı seslendirip 100 bin dolar kazanacak

Ürdün Prensi Hüseyin Bin Abdullah'tan şarkıcı Atiye'ye şoke eden bir teklif geldi. Bin Abdullah, Atiye'ye 28. doğum gününde sahneye çıkıp Arapça şarkı söylemesi ve darbuka çalması karşılığında 100 bin dolar teklif etti. Aldığı teklif karşısında neye uğradığını şaşıran Atiye'nin, Ürdün Prensi'nin teklifine ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Ya Habibi, Salla, Dalgana Bak, Kal, Yetmez gibi şarkıları hit olan 33 yaşındaki şarkıcı Atiye'ye sürpriz bir teklif geldi. Ürdün Prensi Hüseyin Bin Abdullah, ünlü popçuya doğum gününde sahne alması için teklif götürdü.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Atiye'ye, yeni yaşını kutlama hazırlanan Ürdün Prensi Hüseyin Bin Abdullah’ın doğum günü partisinde sahneye çıkması teklif edildi. Türkiye’de hem şarkı söyleyip hem dans eden hem de darbuka çalan tek kadın sanatçı olan Atiye, bu teklif karşısında şaştı kaldı.

Ürdün Kralı Abdullah’ın en büyük oğlu olan Veliaht Prens, temmuz ayında sarayında yapacağı partiyle 28’inci yaşını kutlayacak.

Ürdün Prensi'nden Atiye'ye sürpriz teklif: İki Arapça şarkı seslendirip 100 bin dolar kazanacak

SESLENDİRDİĞİ ARAPÇA ŞARKI İLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Hataylı, Arap kökenli bir ailenin kızı olan Atiye, geçtiğimiz yıllarda da bir filmde seslendirdiği Arapça şarkıyla Ürdün’de yoğun ilgiyle karşılaşmıştı. Prens Hüseyin Bin Abdullah’ın doğum gününde darbuka çalması ve iki Arapça şarkı seslendirmesi istenen Atiye’ye karşılığında 100 bin dolar teklif edildi.

Ürdün Prensi'nden Atiye'ye sürpriz teklif: İki Arapça şarkı seslendirip 100 bin dolar kazanacak - Resim : 2

''DAHA KARAR VEREMEDİM''

Henüz teklifi kabul etmediğini söyleyen sanatçı, “Karar vermedim daha ama teklif karşısında şaşırdım. Sanırım Hataylı olmam, darbuka çalmam ve Arapça şarkılar bilip söylememden dolayı bu teklif geldi. 1-2 gün içinde kararımı bildireceğim. Çok cazip ve büyük bir teklif” dedi.

Atiye teklifi kabul ederse, Prens’in sarayındaki partiye katılacak.

 

 

Ürdün Prensi'nden Atiye'ye sürpriz teklif: İki Arapça şarkı seslendirip 100 bin dolar kazanacak ile ilgili etiketler Atiye Ürdün Prensi Hüseyin Bin Abdullah
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.