Ünsal Ban Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan THK Üniversitesi eski rektörü Ünsal Ban, deniz yoluyla yurt dışına kaçmaya çalıştığı esnada Milas’ta yakalandı. Peki, Ünsal Ban kimdir?

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Ünsal Ban, deniz yoluyla yurt dışına kaçarken Muğla’nın Milas ilçesinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Ban'ın, her zaman kullandığı aracı bırakarak daha önce kullanmadığı bir araçla hareket ettiği, kontrol noktalarından kurtulmak için de dağlık yolları kullandığı belirtildi.

Ünsal Ban Kimdir?

THK'nın en üst kademesinde kritik görevlerde bulunan Ünsal Ban, 2019 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Binali Yıldırım şahitliğinde AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile dünya evine girerek evlenmişti.

Ünsal Ban kimdir

Ünsal Ban Zehra Taşkesenlioğlu çiftinin tanışmaları ise sosyal medya platformu Twitter sayesinde gerçekleşmişti. Ünsal Ban, Erzurum Milletvekili olan Zehra Taşkesenlioğlu'na mention atınca ikili tanışmıştı. Bu tanışıklık da çiftin 3 yıl evli kalmasına neden oldu.

THK'da önemli görevlerde bulunan Ünsal Ban, 48 yaşındadır.

 

Ünsal Ban Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? ile ilgili etiketler ünsal ban
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.