Ünlü yorumcu, İsmail Balaban için canlı yayında göz yaşı döktü!

Survivor 2021'e damga vuran İsmail Balaban Ümmü Gülsüm Balaban çiftinin hikayesi Survivor Ekstra'nın da gündemindeydi. Yorumcu Murat Özarı, İsmail Balaban'ın iletişim oyunu sonrası yaptığı konuşmaları dinlerken göz yaşı döktü.

Survivor 2021'in son bombası İsmail Balaban Ümmü Gülsüm Balaban arasında geçen konuşma oldu. tv8 de yayınlanan yarışmada İletişim ödülü ile birlikte İsmail Balaban ailesi ile görüştü. Annesi ile yaptığı konuşma sonrası göz yaşlarına hakim olamayan İsmail Balaban'ın görüntüleri Murat Özarı'nın da gündemindeydi.

Ünlü yorumcu, İsmail Balaban için canlı yayında göz yaşı döktü!

Survivor Ekstra programında İsmail Balaban Ümmü Gülsüm Balaban konuşması gündemdeydi. Yorumcu Murat Özarı da Balaban'ın konuşmasını ağlayarak anlattı.

 

 

Ünlü yorumcu, İsmail Balaban için canlı yayında göz yaşı döktü! ile ilgili etiketler Survivor survivor ekstra ismail balaban ümmü gülsüm balaban

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.