Ünlü oyuncu Çukur'a veda etti!

Survivor 2021 ünlüler takımı yarışmacılarından biri de oyuncu Çağrı Atakan oldu. Çukur dizisinde Remzi karakterini canlandıran Çağrı Atakan, Eda Taşpınar'la yaşadığı aşkla da magazin gündeminde yer almıştı.

Çağrı Atakan, Survivor 2021 ünlüler takımında yer alacak. Uzun süre Çukur dizisinde Remzi karakterini canlandıran Çağrı Atakan, Survivor öncesinde diziye veda etti. Eda Taşpınar'ın da eski sevgilisi olan Çağrı Atakan sporcu kimliğiyle de Survivor'ın iddialı isimleri arasında gösteriliyor.

ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR?

Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Şahin Tepesi dizisinde oynadı. Çağrı Atakan, Çukur dizisinde Remzi karakteri ile ekranlarda yer aldı.

Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. 2007 yılında ilk kez “Arka Sıradakiler” dizisinde rol aldı. Daha sonra oyunculuğa mola verdi. Tiyatro ile ilgilendi.

Ünlü oyuncu Çukur'a veda etti!

Çağrı Atan günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarını ise sürdürmeye devam etmektedir.

 

 

Ünlü oyuncu Çukur'a veda etti! ile ilgili etiketler Survivor çağrı atakan Survivor2020
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.