Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan estetik yaptıran ünlüler hedefte! Son videosunda Gökhan Özen'e gönderme yaptı...

Şahan Gökbakar'dan 'estetik' yine estetik göndermesi yapıldı. Buket Aydın'ın ardından Şahan Gökbakar 'Gökhan Özen'i diline doladı ve "Bunlar nasıl iftira... Bakın kaşımı kasıyorum, kaldırıyorum" açıklaması geldi...

Yaptığı tipleme ile Buket Aydın'ı taklit eden Şahan Gökbakar'ın son paylaşımı ile, bu kez de estetik yaptırdığı iddiaları ile gündeme geldi. Gökhan Özen'i diline doladığı düşünülen video büyük ilgi gördü. 

PAYLAŞIMA YORUM YAĞDI

Yaptığı yeni paylaşımda ise estetik yaptırdığı iddialarıyla gündeme gelen ve bu iddiaları reddeden Gökhan Özen'i taklit ettiği öne sürüldü. Yaptığı şarkıyı söyledikten sonra estetik sorusuna yanıt veren bir şarkıcıyı canlandıran Gökbakar, "Ben de duydum. Bu spekülasyonu duyuyorum. Kesinlikle suratımda estetik operasyon olmadı. Bunlar nasıl iftiralar? Nereden çıkıyor? Akıl var mantık var. Suratında estetik olan bir insan böyle mi olur? Bakın suratımı da asıyorum, kaşlarımı da kaldırıyorum. Bunu yapabiliyorsam bir şey yok. Sadece ufak kaş diplerime eklenti oldu. Vücudumdan bir yerden kıl alındı ve suratıma eklendi." diye konuştu.

Gökbakar'ın paylaşımına yorum yağarken birçok kişi "Gökhan Özen taklidi", "Çok benzemiş" yorumları yaptı.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan estetik yaptıran ünlüler hedefte! Son videosunda Gökhan Özen'e gönderme yaptı... ile ilgili etiketler Gökhan Özen Şahan Gökbakar Buket Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.