Ukraynalı doktorlara canlı yayında sorulan sorular tepki çekti: Neden kaçmak yerine oradasınız?

İngiltere'de yayınlanan bir programa canlı bağlantıyla katılan Ukraynalı iki doktor, sunucunun soruları karşısında gözyaşlarına boğuldu. Programın sunucusu Adil Ray, Ukraynalı doktorlara "Arkadaşlarınız sizin için öldü, ne hissediyorsunuz? Kaçmak yerine neden ordasınız?" gibi sorular sorunca stüdyo buz kesti.

Kateryna ve Oleksandr isimli Ukraynalı iki doktorun katıldığı Good Morning Britain (GMB) programında sorulan sorular büyük tepki çekti. 

SUNUCUNUN SORUSU BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

İngiltere'de yayınlanan programının sunucusu Adil Ray'ın canlı yayında konuk aldığı Ukraynalı iki doktora "Arkadaşlarınız sizin için öldü, bu size ne hissettirdi?" sorunca büyük eleştiri aldı.

Dünya, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta "ateşkes" haberi beklerken, İngiltere'de yayınlanan  programın sunucusu Adil Ray'ın canlı yayındaki tavrı tepkilerin odağı haline geldi.

 

"KAÇMAK YERİNE NEDEN ORADASINIZ?"

Adil Ray, programda konuk olarak iki Ukraynalı doktor Kateryna ve Oleksandr'ı ağırladı. Önce genel durum hakkında konuşulan program, Ray'in soruları nedeniyle buz kesti. Doktorlara "Kaçmak yerine neden oradasınız?" diye soran Ray, "Yaralıları tedavi etmek için" yanıtını aldı.

 

"ARKADAŞLARINIZIN SİZİN İÇİN ÖLDÜ, NE HİSSEDİYORSUNUZ?"

Ray daha sonra Ukraynalı doktorlara sorduğu yeni soruyla herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı. Doktorlara "Arkadaşlarınız sizin için öldü. Neler hissediyorsunuz?" diye sordu. Ukraynalı doktorların bu sırada gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. Yayından sonra sunucu Ray'a yönelik tepki yağdı.

Ukraynalı doktorlara canlı yayında sorulan sorular tepki çekti: Neden kaçmak yerine oradasınız? ile ilgili etiketler doktor canlı yayın Ukrayna Rusya Savaş ukraynalı soru
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.