Uğurcan Çakır kimdir? Uğurcan Çakır kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Uğurcan Çakır kimdir? Sakatlığı ile gündem olan ve hakkında tüm detaylar araştırılan Uğurcan Çakır kaç yaşında? Nereli, hangi takımın kalecisi? Sakatlığı ne?

Türkiye'nin önemli futbolcularından biri olan ve Trabzonspor'un kaptanı olarak futbol faaliyetlerini yürüten Uğurcan Çakır kimdir? Hakkında bir dönem transfer haberleri çıkmıştı ve adı Galatasaray ile anılıyordu. Uğurcan Çakır sakatlığı ile yeniden gündem oldu. Peki, ünlü futbolcu Uğurcan Çakır kaç yaşında, nereli? Hangi takımlarda kalecilik yapıyor?

UĞURCAN ÇAKIR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Uğurcan Çakır kimdir? 1996 Antalya doğumlu olan Çakır 12 yaşında İstanbul'da amatör takımlardan Çekmeköy Spor'da ilk olarak karşılaşmalara çıktı. Bir sezon sonra 1461 Trabzon takımının altyapısına transfer oldu. Trabzonspor'un pilot takımının altyapısında faaliyetlerini sürdürürken dikkat çeken futbolcu 2012 yılında Trabzonspor altyapısına transfer oldu. Daha sonra İbrahim Demir ile dikkat çeken kalecilerden biri iken 2014-2015 sezon başında Uğurcan Çakır A takımına alındı. Fatih Öztürk,  İbrahim Demir, Onur Kıvrak gibi başarılı isimlerin takımında olması sebebiyle forma giyemedi. Uğurcan Çakır U-21 takımına gönderildi ve profesyonel sözleşme imzalanamadı.

Ardından popülerle giderek artan ünlü futbolcu 2020 Avrupa futbol şampiyonası öncesi oynanan Arnavutluk - Moldova maçları öncesinde Şenol Güneş tarafından A milli takım aday kadrosuna davet edildi. 3 maça katılan Çakır 8 gol yedi. Turnuvada ise bir gol atabilen Türkiye 0 puan ile turnuvadan elenmiş oldu.

UĞURCAN ÇAKIR ÖZEL HAYATI

Antalya doğumlu olan 27 yaşındaki futbolcu Uğurcan Çakır Kübra Çakır ile evlendi. Ünlü futbolcunun bir erkek çocuğu bulunmaktadır.

 

 

 

Uğurcan Çakır kimdir? Uğurcan Çakır kaç yaşında, nereli, mesleği ne? ile ilgili etiketler futbol