Buket Aydın kimdir, kaç yaşında, ne mezunu, evli mi?

Güzellik merkezi açmasıyla gündeme gelen Buket Aydın'ın olduğu merak edilmeye başlandı. Bu çerçevede 'Buket Aydın kim?' veya 'Buket Aydın ne iş yapıyor' gibi sorular araştırılıyor. Peki, Buket Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli, ne mezunu, evli mi? İşte Buket Aydın hakkında merak edilenler...

Buket Aydın, bir güzellik merkezi açmasıyla gündeme geldi. Güzellik merkezleri üzerinden kara para aklama dönemlerinde gelen bu tanıtım, Buket Aydın'ın kim olduğu ve ne iş yaptığı gibi soruları beraberinde getirdi. Peki, Buket Aydın kimdir, kaç yaşında, ne mezunu, evli mi?

Buket Aydın kimdir, kaç yaşında, ne mezunu, evli mi?

BUKET AYDIN KİMDİR?

Türk haber sunucusu Buket Aydın, 1 Ocak 1985 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olan Aydın, Attila İlhan'ın şiirleri üzerine yaptığı master çalışmasıyla yüksek lisansını tamamladı. Eğitim hayatına Kadıköy'deki Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda aldığı eğitimle devam eden Aydın, buradan iyi dereceyle mezun oldu.

BUKET AYDIN HANGİ KANALLARDA ÇALIŞTI?

Haber sunuculuğuna özel bir radyoda başlayan Buket Aydın, daha sonra Kanaltürk kanalında spor bülteni sunuculuğu yaparak kariyerine devam etti. CNN Türk kanalında 2009 yılında haber sunuculuğuna adım atan Aydın, 2010 yılında TRT Türk kanalına geçerek "Gümüş Hilal" adlı programın sunuculuğunu üstlendi. 2011 yılında NTV'ye transfer olan Aydın, burada hafta içi Gece Bülteni Kuşağı ve Ana Haber Bülteni'ni sunarak dikkatleri üzerine çekti. 2018 yılında Kanal D'ye geçiş yaparak Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başlayan Aydın, aynı dönemde CNN Türk'te "40" adlı programın sunuculuğunu da üstlendi. 2019 yılında Kanal D Haber Dairesi Başkanlığı görevine getirilen Aydın, 2020 yılında Kanal D, CNN Türk ve Demirören Medya Grubu'ndaki görevlerinden ayrıldı.

Buket Aydın, 11 Ocak 2021 tarihinde Haber Global ile anlaşarak "Buket Aydın ile Koltuk" programının sunuculuğuna devam etmektedir. Aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır.

BUKET AYDIN EVLİ Mİ?

2013 yılında iş adamı Erce Baykal ile evlenen Aydın, 2020 yılında eşinden boşanmıştır.

2023 yılında yayın hayatına başlayan Haberet'te Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenen Aydın, kariyeri boyunca birçok ödül kazanmıştır. 2015-2020 yılları arasında kazandığı ödüller arasında Düzce Üniversitesi 3. Medya Ödülleri'nde En İyi Haber Spikeri, Fashion TV Moda Ödülleri'nde En İyi Giyinen Kadın Haber Sunucusu, Magazinci.com İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödülleri'nde Yılın Kadın Haber Spikeri gibi başarılar bulunmaktadır.

Buket Aydın kimdir, kaç yaşında, ne mezunu, evli mi? ile ilgili etiketler Buket Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.