İşte Türkiye-Lüksemburg maçının hakemi

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta 22 Eylül Perşembe günü Lüksemburg'u ağırlayacağı maçın hakemi belli oldu. Milliler Lüksemburg, Faroe Adaları ve Litvanya ile aynı grupta yer alıyor. 4’te 4 yapan A Milli Futbol Takımı 12 puanla grubun ilk sırasında yer alıyor. Rakip Lüksemburg ise 4 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi elde ederek 7 puan topladı ve grubun ikinci sırasına yerleşti.

A Milli Futbol Takımı'nın, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta İstanbul'da Lüksemburg ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda 22 Eylül Perşembe günü oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönetecek.

Stieler'in yardımcılıklarını Christian Gittelmann ve Eduard Beitinger yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Matthias Jöllenbeck olacak.

İşte Türkiye-Lüksemburg maçının hakemi ile ilgili etiketler A milli futbol takımı UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup lüksemburg Tobias Stieler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.