Üç Kuruş'a Kurtlar Vadisi'nden Efsane Transfer! Nezir Karakteri Artık Onun! İşte O İsim

Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında ilk bölümü ile yayınlanan Üç Kuruş dizisi ilk transferini resmen gerçekleştirdi. Uzunca bir süredir tanıtımı yapılan diziye Kurtlar Vadisi Pusu dizinden bomba gibi bir oyuncu katıldı.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç’un oynadığı Üç Kuruş dizisi ilk bölümüyle yakından takip edildi. İstanbul’da bir çingene mahallesi olan Çıngıraklı’da geçen Üç Kuruş dizisinde Leyla karakterinin canlandırdığı Aslıhan Malbora damgasını vurdu.

Çingelerin ezişmiş hayatlarını ekranlara taşıyan Üç Kuruş dizisi hem hikayesi hem de güçlü kadrosuyla büyük bir ilgi gördü.

Üç Kuruş'a Kurtlar Vadisi'nden Efsane Transfer! Nezir Karakteri Artık Onun! İşte O İsim

Üç Kuruş dizisi yeni bölümden itibaren çok konuşulacak bir transfere de imzasını attı. Özellikle Yahşi Batı filminde canlandırdığı Şerif Lloyd karakteri ile oldukça sevilen Zafer Algöz resmen ekibe dahil oldu. Tecrübeli oyuncunun dizide Bahar karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade’nin babası Nezir’i canlandıracak. Algöz ayrıca daha öncesinde Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Yalçın karakterine hayat vermişti.

Dizide Nezir karakterini canlandıracak isim için uzunca bir süre arayış içerisinde olan Ay Yapım büyük bir titizlikle çalışmalarına devam etmiş ve sonunda aradığı oyuncuyu buldu. Önümüzdeki haftalar içerisinde Nezir karakteri Üç Kuruş dizisine giriş yapacak ve her şeyden baştan sona değişecek.

Üç Kuruş'a Kurtlar Vadisi'nden Efsane Transfer! Nezir Karakteri Artık Onun! İşte O İsim - Resim : 2

Yahşı Batı filminin yanı sıra Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Yalçın karakteri ile hafızalarda yer alan Zafer Algöz, Behzat Ç dizisinin yanı sıra, Beni Böyle Sev isimli dizilerle de dikkat çekmişti.

Üç Kuruş'a Kurtlar Vadisi'nden Efsane Transfer! Nezir Karakteri Artık Onun! İşte O İsim ile ilgili etiketler Üç Kuruş Kurtlar Vadisi Zafer Algöz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.