Üç Kuruş neden yok? 3 Ocak Üç Kuruş bu hafta neden yayınlanmadı?

Üç Kuruş bu hafta neden yok sorusu diziyi yakından takip edenler tarafından merak edilmekte. 3 Ocak akşamında izleyenler ile buluşması beklenen Üç Kuruş 10. bölüm Show TV yayın akışından kaldırıldı Peki, bu akşam var mı? Üç Kuruş 10. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Show TV’nin Ay Yapım imzalı büyük ilgi gören dizisi ‘Üç Kuruş’un bugün 10 Ocak’ta yayınlanacak bölümü için sete çıkması bekleniyordu ancak koronavirüs vakalarından dolayı sete çıkamadı.

Show TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan ve yayınlanan her bölümü ile olay yaratan Üç Kuruş dizisinden üzücü bir haber geldi. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç’un oynadığı Üç Kuruş dizisi 10. yeni bölümü ile 3 Ocak Pazartesi akşamında izleyenlerinin karşısına çıkacaktı. Ancak Ay Yapım tarafından yapılan açıklama hayranları biraz üzdü.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Canan Atalay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu, Ömer Civan Şit gibi genç kuşağın öne çıkan oyuncuları ile usta isimleri buluşturan, senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki Üç Kuruş dizisinin setinde koronavirüs krizi yaşandı.

URAZ KAYGILAROĞLU VE İKİ YÖNETMENİN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI


tv100'ün haberine göre; Pazartesi akşamları Show TV'de ekrana gelen Üç Kuruş dizisi geçtiğimiz hafta tatile çıkmıştı. Ekibin bugün 10 Ocak’taki yayın için sete çıkması bekleniyordu ancak sette koronavirüs vakası görüldü. Dizinin başrol oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu’nun koronavirüs testi sonucu pozitif çıktı. Dizide Kartal karakterine hayat veren genç oyuncunun koronavirüse yakalanmasıyla set aksadı.

Üç Kuruş dizisinden kötü haber! Kartal rolünü canlandıran Uraz Kaygılaroğlu koronavirüse yakalandı

Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın yazdığı dizinin iki yönetmeninin de koronavirüse yakalandığını ortaya çıktı.

ÜÇ KURUŞ BU HAFTA NEDEN YOK?

Üç Kuruş dizisinin 10. yeni bölümü bu hafta yılbaşı olması nedeniyle reklam sponsorlukları anlaşması gereğince 3 Ocak Pazartesi akşamında yayınlanmayacak. Üç Kuruş’un yerine bu akşam Show TV ekranlarında Apex: Ölüm Adası filmi TV’de ilk kez saat 20.00’da izleyenler buluşacak.

ÜÇ KURUŞ 10. BÖLÜM NE ZAMAN?

Üç Kuruş dizisinin 10. yeni bölümü 1 haftalık aranın ardından 10 Ocak Pazartesi akşamında saat 20.00’dan itibaren Show TV ekranlarında olacak.

ÜÇ KURUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kartal’ın İrfan’ı serbest bıraktığını öğrenen Efe, Leyla’nın kaçırılmasında onunda payı olduğunu düşünür. Kartal ile beraber Leyla’nın peşine düşen Efe zor bir seçim yapmak durumunda kalır. Leyla’yı kurtarmak adına bütün sınırlarını zorlayan Efe’nin duygusal tavırları Kartal’ın dikkatinden kaçmaz.

Leyla’nın ortadan kaybolması ile büyük bir sarsıntı içerisinde olan Kartal’a bir darbe de Nezih’ten gelir. Kartal bir yandan Nezih’ten alacağı intikamın peşine düşerken Bahar’ın yeni hamlesi herkesi şaşırtır.

Üç Kuruş neden yok? 3 Ocak Üç Kuruş bu hafta neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler Uraz Kaygılaroğlu Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.