Üç Kuruş Dizisine Aytaç Uşun’da Katıldı! Çukur Sonrası Büyük Ses Getirecek! Çukur’un Oyuncuları da Burada

Bir döneme adeta damgasını vuran aksiyon dizisi kategorisinde Çukur’un bitmesiyle gözler, yeni dizi olan Üç Kuruş’a çevrildi. Dizinin Ay Yapım tarafından ve Çukur dizisinin de yönetmenliğini yapmış olan Sinan Öztürk tarafından çekileceği ve bunun yanında Ekim ayı zamanında seyircisiyle buluşacağı ifade ediliyor.

Bir döneme adeta damgasını vuran aksiyon dizisi kategorisinde Çukur’un bitmesiyle gözler, yeni dizi olan Üç Kuruş’a çevrildi. Dizinin Ay Yapım tarafından ve Çukur dizisinin de yönetmenliğini yapmış olan Sinan Öztürk tarafından çekileceği ve bunun yanında Ekim ayı zamanında seyircisiyle buluşacağı ifade ediliyor.  

Üç Kuruş Dizisine Aytaç Uşun’da Katıldı! Çukur Sonrası Büyük Ses Getirecek! Çukur’un Oyuncuları da Burada

Oyuncu Kadrosu İçin Görüşmeler Sürüyor! 

Oyuncu kadrosu için araştırmalar sürdüğü gibi, süreç de bir hayli dikkatli izleniyor. Dizinin içeriğinde yine Çukur gibi aksiyon ve duygusal kesitlerin bolca yer alacağı da ifade ediliyor. Bunun yanı sıra Çukur’ un Nehir Bursalı karakterini oynayan Hazal Subaşı’nın bu dizi için de görüşmeler sağladığı biliniyor. Bunun yanında yine Çukur’ un Meke’ sini canlandıran Aytaç Uşun’ un da bu dizinin kadrosunda yer alması planlanıyor ve görüşmeler devam ediyor.

Aytaç Uşun Kimdir?

31 yaşındaki Aytaç Uşun, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olup, oyunculuk mesleğine Doksanlar dizisi ile başladı. Bu diziden sonra, baş rollerinde Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’ın da yer aldığı Kalp Atışı dizisinde yer almıştır.

Üç Kuruş Dizisine Aytaç Uşun’da Katıldı! Çukur Sonrası Büyük Ses Getirecek! Çukur’un Oyuncuları da Burada - Resim : 2

Yine aynı şekilde 2017’de Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olarak Yamaç’ın sağ kolu olarak Meke rolünü canlandırmıştır. Meke rolü, oldukça gözü tok ve cesur bir karakter olarak hayat vermiştir. Kendisini mevcut dizinin finaline kadar gördükten sonra Exxen’de yayına başlamış olan Vahşi Şeyler dizisinin başrolünde tekrar görme fırsatını yaşadık. 

Peki Üç Kuruş’ta Uşun’un Rolü Ne Olacak? 

Görüşmeler hala devam ettiği için Aytaç Uşun’un rolü henüz belli değil. Kendisinden, görüşmeleri olumlu karşılayacağı bekleniyor. Mevcut dizinin kadrosunda seri katil rolüne ihtiyaç olduğu bilgisine dayanarak bu rol için görüşmelerin sürdürüldüğü, tahminler arasında. Görüşmelerin sonucu tahminlerde yanılıp yanılmayacağını gösterecek. Olumlu sonuçlanmasını ümit ediliyor. 

Üç Kuruş Dizisine Aytaç Uşun’da Katıldı! Çukur Sonrası Büyük Ses Getirecek! Çukur’un Oyuncuları da Burada - Resim : 3

 

Üç Kuruş Dizisine Aytaç Uşun’da Katıldı! Çukur Sonrası Büyük Ses Getirecek! Çukur’un Oyuncuları da Burada ile ilgili etiketler Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.