Ünlü komedyen Cem Yılmaz ödediği nafakayı diline doladı! “Benimki nafaka değil, benimki madafaka!”

Ahu Yağtu ile boşanan Cem Yılmaz boşanırken nafaka ve tazminat ödemek zorunda kalmıştı. Eski eşi ile arasındaki nafaka krizini bir türlü çözüme ulaştıramayan Cem Yılmaz, dolar kurundaki artış nedeniyle 10 bin dolarlık nafakayı artık diline doladı.

2012 yılında hayatını birleştirdiği oyuncu Ahu Yağtu’dan 2013 yılında boşanma kararı alan Cem Yılmaz için mahkeme, oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka, Ahu Yağtu’ya 500 bin dolar tazminat ödenmesi kararını vermişti. Ancak son dönemde ünlü komedyen dolarda yaşanan artış sebebi ile nafakanın TL'ye çevrilmesini talep etmişti. Karar açıklandı ve bu talep ret edildi.

TL'YE ÇEVRİLMESİNİ İSTEDİ

Boşanma sonrası oğlu için 10 bin dolar nafaka ödeyen Cem Yılmaz, dolar kurunun aşırı artışından sonra nafakanın TL’ye çevrilmesini talep etmişti. Ancak mahkeme talebini reddetmişti.

CEM YILMAZ'IN MAL VARLIĞI 20 MİLYON DOLAR

Cem Yılmaz’ın, bir süre önce mal varlıklarına dair çıkan haberler hakkında oğlunu uyardığı söylenmişti. 20 milyon dolar mal varlığı olduğu söylenen Cem Yılmaz’ın bu haberlerden sonra oğlu Kemal’i, ‘Annene sakın gösterme’ diye uyardığı iddia edilmişti.

Her fırsatta nafaka konusunu açan Cem Yılmaz, bitmeyen nafaka krizini diline doladı. Instagram’da yaptığı magazin paylaşımlarıyla tanınan İlhan Çevik, kendisine takipçilerinden gelen Cem Yılmaz gösterisi mesajlarını paylaştı.

"BENİMKİ NAFAKA DEĞİL, MADAFAKA"

İlhan Çevik’e gelen mesajlarda, Cem Yılmaz’ın nafakasını yeni gösterisinde dile getirdiği görüldü. Yılmaz, gösterisinde”Benimki nafaka değil, benimki madafaka!” ifadelerini kullandı.

CEM YILMAZ VE AHU YAĞTU NEDEN BOŞANMIŞTI?

2012'nin mart ayında evlenen manken Ahu Yağtu ve komedyen Cem Yılmaz'ın boşandığı öne sürüldü. Evlendikten beş ay sonra bebekleri Kemal'i kucaklarına alan çift, bir süre önce ayrılık iddiasıyla gündeme gelmişti. Bugüne kadar özel hayatı hakkında açıklama yapmayan Yılmaz, bu konuda da suskunluğu tercih etti. Ama çiftten bir açıklama gelmeyince dedikodular arttı ve geçtiğimiz ay evlerini ayırdıkları ileri sürüldü.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

İddialara göre; Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu, yaşadıkları tartışmanın ardından günlerce görüşmedi. Sonunda çift, sorunları çözemeyeceklerini düşünüp bir araya geldi ve boşanmanın detaylarını konuştu. Oğlu Kemal'in her türlü sorumluluğunu üstlenmeye hazır olduğunu söyleyen Yılmaz, boşanma konusunda ne kadar kararlı durduğunu anlatınca Yağtu ayrılığa razı oldu. Ve çift, 24 Aralık tarihinde tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Kemal'in velayeti anneye verilirken, ünlü komedyenin oğlunu 5-6 yaşlarına gelince yanına almak istediğini söylediği öne sürülmüştü.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ödediği nafakayı diline doladı! “Benimki nafaka değil, benimki madafaka!” ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Ahu Yağtu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.