Üç Kız Kardeş 35. bölüm full izle

Üç Kız Kardeş 35. bölüm full izlemek isteyenler arayışta. Salı akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin son bölümü Youtube de.

Üç Kız Kardeş 35. bölüm full izlemek isteyenler arayışlarına başladı. Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin son bölümü Youtube platformunda olacak.

Başrollerinde İclal Aydın ile Reha Özcan’ın oynadığı Üç Kız Kardeş son bölümünde; Türkan, Rüçhan’ın Sevilay’ın konumunu bile bile ortaklığa göz yummasını affedemez.

Üç Kız Kardeş 35. Bölüm Özeti

Sevilay konusunda Somer’e rağmen daha kararlı durur. Rüçhan ise Türkan’ı ortaklık konusunda bir tercih yapmaya zorlar.  Mine Somer ve Rüçhan’la ilişkisini Kiraz üzerinden iyileştirmeye çalışır. Yeni aldırdığı evle Korman Ailesi'ne daha yakın olacaktır.

Üç Kız Kardeş 35. bölüm izle

Türkan’ın tedavisinin sonuç vermeye başlaması, yeniden anne olması yönünde Somer ve Türkan için bir umut ışığı olur. Rüçhan ve Sevilay ilk defa yüzleşirler. Nesrin ve Sadık, Dönüş’ün donör olmasını engellemeye kararlıdır. Bu konuyla ilgili Fatih’in doktoruyla görüşmeye karar verirler. Fatih’in kızı ise Almanya’dan Türkiye’ye çoktan yola çıkmıştır.

Türkan, Somer’e Sevilay’ın Mustafa’nın annesi olduğunu söylemek zorundadır aldıkları yeni sipariş, Türkan’ı zor bir kararın eşiğine getirir. Özer ve Mustafa arasında buzlar erimişken, Özer oğlu Mustafa’yı kazanmak için büyük bir girişimde bulunur. Rüçhan, Türkan’ı, Sevilay konusunda kontrol edemeyeceğini anlayınca farklı yollardan canını yakmaya girişir.

Üç Kız Kardeş Son Bölümde Neler Yaşandı?

Türkan’la Mustafa’nın konuşmasını duyan Somer, Mustafa’yla sert bir yüzleşme yaşar. Daha önce Türkan’la karşılaşan Mustafa, babası Özer’e olanları anlatır.

Bu konunun açığa çıkmasından sonra Mustafa ve Özer arasında buzlar erirken, Rüçhan Mustafa ve Sevilay konusunda daha da bilenir. Türkan ise Derya’yı Mustafa konusunda uyarır. Somer’in öfkesi ve Sevilay’ın durumu arasında bir karar vermek zorunda kalır.

Üç Kız Kardeş 35. bölüm izle

Dönüş ve Serdar arasında Fatih Kalender yüzünden ipler iyice gerilir. Türkan ve Sevilay’ın iş ortaklığı Nesrin’i de endişelendirmeye başlar. Rüçhan ise sunduğu şartlarla, Özer’i iyice köşeye sıkıştırır.

Somer’in Mustafa’ya tehditleri sürerken, Türkan, Sevilay’la Mustafa konusunda yüz yüze gelir. Rüçhan da Türkan’a ortaklığını bitirmesi yönünde baskı yaparken, her şeyi bildiğini anlayan Türkan Rüçhan’a meydan okur.

 

 

Üç Kız Kardeş 35. bölüm full izle ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş Dizisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.