TÜRKİYE’YE F-35 TUZAĞI: ABD’DEN GELEN MESAJLAR HANGİ TEHLİKELİ PLANIN HAZIRLIĞI?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde, MSB'nin terör örgütüne nokta operasyonunda saldırı hazırlığındaki 11 teröristin imha edilmesini, TÜİK Ocak ayı enflasyon rakamının yansımalarını, Hafize Gaye Erkan'ın Merkez Bankası'ndan istifasının perde arkası ile yeni Fatih Karahan dönemini ve ABD’nin Türkiye’ye F-35 tuzağı ile Ortadoğu’daki son gelişmeleri değerlendirdi.

''MEHMET ŞİMŞEK'İN HAFİZE GAYE ERKAN'DAN MERKEZ BANKASI'NA OLAN GÜVENİN AŞINMAMASI İÇİN İSTİFASINI İSTEDİĞİ İDDİASI SÖZ KONUSU''

Bozkurt, ''Hafize Gaye Erkan'ı yıprandırma politikaları uygulandı. Hafize Gaye Erkan'ın babasıyla ilgili yapılan iddialar doğru olabilir. Erkan'ı getiren yönetim o dönem arkasında durmamıştı.

''İRAN İLE ÇATIŞMA SURİYE'YE BENZEMEZ. İRAN İLE ÇATIŞMA DÜNYA SAVAŞINA GÖTÜRÜR''

ABD, Avrupa'yı Ukrayna-Rusya savaşında soktuğu cenderenin içine bizim bölgemizi sokmaya çalışıyor. İran, Karadeniz, Doğu Akdeniz, Gazze meselelerinde cehennem içine yerleştirmeye çalışıyor. ABD ile İngiltere çok tehlikeli bir oyun oynuyor. ABD, İngiltere'ye nükleer göndermeye başladı. İran ile çatışma Suriye'ye benzemez. İran ile çatışma dünya savaşına götürür. ABD ile İran birbirlerini gerekçe göstererek bölgede yayılmacı ve kalıcı pozisyon izliyor. Birbirlerini besliyorlar. bıden yönetimi bunun bozulacağını bildiği için iran'a bağlı militanları öldürüyor. ABD Türkiye Karadeniz'de Rusya ile, bölgede İran ile gerilsin  diyor. ABD emperyalizmi olmasaydı Ortadoğu'da bu kadar karışık denge olmazdı. Silahlar verdiler, terör örgütünü beslediler ortalık karıştı. Şimdi yeni bir hareket planlıyorlar. Bu harekette Türkiye'yi merkeze çekmeye çalışıyorlar.

''ABD HER YERİ GAZA GEZİRDİ, ŞİMDİ TÜRKİYE'Yİ DENİYOR. F-35 LOBİSİ ORTAYA ÇIKARSA ŞAŞIRMAYIN''

ABD'nin bölgedeki oyununu Türkiye bozar. ABD, bir cehenneme sokmaya çalışıyor, bunun için de maşa tutuyor. Baltık şu an her türlü patlamaya gebe. birileri korkunç bir plan yapıyor. ABD her yeri gaza gezirdi, şimdi Türkiye'yi deniyor. F-35 lobisi ortaya çıkarsa şaşırmayın. ABD bizi İran'la çatıştırmak, Karadeniz'de sıkıştırmak istiyor. Türkiye bu tuzağa düşmez.

''MUHALEFET PARAMPARÇA, DEM İSE İKİ TÜRLÜ DE GALİP GELECEK''

CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin Türkiye'ye 'kazandırdığı' bir durum var. Muhalefet paramparça, DEM ise iki türlü de galip gelecek. İttifak yaparsa ciddi yerler alarak kazançlı çıkacak, yapmazsa 14 Mayıs'ta kaybettiği tepkili tabanı geri kazanma ihtimali söz konusu.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

TÜRKİYE’YE F-35 TUZAĞI: ABD’DEN GELEN MESAJLAR HANGİ TEHLİKELİ PLANIN HAZIRLIĞI? ile ilgili etiketler Fatih Karahan Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun ABD Türkiye F-35 Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası Orta Doğu f-16

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.