TÜRKİYE’NİN SİHA OPERASYONUNDA ABD ASKERLERİ NASIL SIĞINAKLARA KAÇTI?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde, Hamas'ın İsrail'i şoke eden saldırı planının perde arkasını, Türkiye’nin SİHA operasyonunda yeni detayları ve CHP İstanbul İl Kongresi'nde yaşanan gerilimleri masaya yatırdı.

''AÇIKLAMALAR HAMAS-İSRAİL GERİLİMİNİN ARTACAĞINI GÖSTERİYOR''

Bozkurt, ''Açıklamalar Hamas-İsrail geriliminin artacağını gösteriyor. Saldırı öncesinde belli bir hazırlık süreci var. Bu işin altında istihbarat zafiyetini ve Hamas'ın akıllı tekniğini görüyoruz.

''HAMAS ÇİFT TARAFLI AJAN KULLANMIŞ OLABİLİR. BELLİ GÜÇLERLE HAREKET ETTİĞİNİ BİLİYORUZ''

Hamas'ın yaklaşık 2 yıllık bir hazırlık süreci söz konusu ama bu sürecin başlangıcı 2014'e kadar gidiyor. Hamas'ın hazırlığı Filistin'in topraklarının işgal edilmesine giden süreçten itibaren başlıyor. Hamas'ın bu denli yoğun saldırısı, Demir Kubbe'nin dağılması İsrail'e Yon Kippur savaşından beri en ağır askeri ve psikolojik darbedir. Hamas 'Savaşa hazır değiliz' görüntüsüyle algı oluşturdu. İsrail bu taktiği yuttu. Alttan alta ciddi bir hazırlık yapıldığı belli. Hamas çift taraflı ajan kullanmış olabilir. Belli güçlerle hareket ettiğini biliyoruz. Netanyahu gizli ajandasını hayata geçirme noktasında bir fırsat bulmuş olabilir.

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞININ AYAK SESLERİ

Üçüncü dünya savaşının içindeyiz. Sadece çatışmanın şiddeti düşük. Lokalmış gibi gözüken konular aslında küresel bir mücadeledir. Balkanlar da geriliyor, orada silahlar çıkabilir. İsrail-Filistin savaşı 3. dünya savaşını hızlandıracaktır.

''ABD'NİN KARADA UNSURLARI KALMADIĞI İÇİN F-16 KALDIRMAYA, HAVADAN VURMAYA MECBUR KALDI''

Türkler Amerikan üssüne çok yakın bir yerde terör unsurlarını yok etti. 500 metreye 'gelemezler' diye düşündüler, yakınlarına geldiğimizde baya bir korkmuşlar. ABD'nin karada unsurları kalmadığı için F-16 kaldırmaya, havadan vurmaya mecbur kaldı. ABD'nin 'kara gücüm' dediği PKK/YPG'ye ağır darbe indirdik. Sadece silah gücüne değil finans kaynaklarına da...'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

TÜRKİYE’NİN SİHA OPERASYONUNDA ABD ASKERLERİ NASIL SIĞINAKLARA KAÇTI? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun SİHA ABD Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas İsrail Filistin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.