Türker İnanoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili sevindiren gelişme... Hastaneden taburcu oldu

Türk sinemasının 'Bay Sinema'sı Türker İnanoğlu, iki hafta önce solunum rahatsızlığı ve kalça kırığı nedeniyle nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Unutulmaz filmlere imza atan Erler Film’in yapımcısı Türker İnanoğlu'ndan güzel haber geldi. İnanoğlu hastaneden taburcu oldu.

87 yaşındaki Türker İnanoğlu, iki hafta önce kalça kırığı ve solunum rahatsızlığı nedeniyle tedavi altına alınmıştı. Türker İnanoğlu tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

İnanoğlu, iki hafta önce evinde düşüp kalça kemiğini kırmıştı. İnanoğlu dün hastaneden taburcu olarak evine gitti. Bir süre evinde istirahat edecek olan İnanoğlu’nun ameliyatına bir hafta sonra yapılan kontroller sonucunda karar verilecek.

''17 AMELİYAT OLDUM, BÖYLE AĞRI YAŞAMADIM''

Evinde istirahatte olduğunu söyleyen Türker İnanoğlu, “Vücudumda bazı enfeksiyonlar var. Onların geçmesi lazımmış. Eve geldik. Bir müddet sonra tekrar bakacaklar. Ameliyatı ya yapacaklar ya da yapmayacaklar. Duruma göre karar verecekler. Ağrım çok var. İlaç kullanıyorum ama çok ağrım var. Şimdiye kadar 17 ameliyat oldum böyle ağrı yaşamadım. Kendinize çok dikkat edin” dedi.

Türker İnanoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili sevindiren gelişme... Hastaneden taburcu oldu - Resim : 2

AMELİYAT EDİLEMEDİ

Vücudunda oluşan enfeksiyon nedeniyle ameliyat edilemeyen Türker İnanoğlu, dün taburcu olmasının ardından evine gitti. Bir süre evinde istirahat edecek olan İnanoğlu’nun ameliyatına bir hafta sonra yapılan kontroller sonucunda karar verileceği öğrenildi. 87 yaşındaki Türker İnanoğlu, 2019'da akciğerlerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle kan hastalığı tedavisi görüyordu. İnanoğlu, bu nedenle solunum rahatsızlığı da yaşıyordu.

 

Türker İnanoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili sevindiren gelişme... Hastaneden taburcu oldu ile ilgili etiketler Türker İnanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'yi son yolculuğuna uğurlamak için İranlılar Meşhed'e akın etti

İran'da, pazar günü helikopter kazası geçirerek hayatını haybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyaniçin üç günlük cenaze töreni yapıldı. Cumhurbaşkanı Reisi için Meşhed'de düzenlenen son törene İranlılar adeta akın etti.