Felaket Tellalı Onur Akay'dan korkutan paylaşım: Saldırıya uğradı! Kadir Doğulu detayı dikkat çekti

'Felaket Tellalı' olarak bilinen magazin yazarı Onur Akay, son paylaşımıyla herkesi korkuttu. Yüzü, gözü, dudakları mosmor bir şekilde fotoğraf paylaşan Onur Akay, saldırıya uğradığını söyledi. Akay'ın paylaşımındaki Kadir Doğulu detayı ise dikkat çekti.

'Felaket Tellalı' olarak bilinen magazin yazarı Onur Akay, son paylaşımıyla herkesi korkuttu. Yüzü, gözü, dudakları mosmor bir şekilde fotoğraf paylaşan Onur Akay, saldırıya uğradığını söyledi. Arkadaşlarıyla bir mekanda otururken saldırıya uğradığını söyleyen Akay,  kendisine yumruk atan kişinin bunu neden yaptığını da açıkladı. İşte Onur Akay'ın o paylaşımı...

''Dün gece çok sevdğim dostlarımla otururken, birden saldırıya uğradım. Gözüme yumruk atan kişi birincisi Kadir Doğulu için dedi vurdu, bu da tarikat için dedi ve yine vurdu.''

Onur Akay'a saldıran kişinin kim olduğu bilinmiyor.

Felaket Tellalı Onur Akay'dan korkutan paylaşım: Saldırıya uğradı! Kadir Doğulu detayı dikkat çekti

KADİR DOĞULU'DAN ONUR AKAY'A 1 MİLYON LİRALIK TAZMİNAT DAVASI

Onur Akay, geçtiğimiz aylarda Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı haberler nedeniyle mahkemelik olmuştu. Kendisiyle ilgili yapılan haberlerden rahatsızlık duyan Kadir Doğulu, Akay'a 1 milyon liralık manevi tazminat davası açmıştı.

ONUR AKAY, KADİR DOĞULU'NUN KADIN HAYRANLARI TARAFINDAN DARP EDİLDİ!

Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz yıl bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenmesinin ardından ünlü sanatçı ile ilgili iddialar ortaya atan Onur Akay, Doğulu'nun kadın hayranları tarafından darp edilmişti. 46 yaşındaki sanatçının burnu kanamış ve bir dişi kırılmıştı.

Onur Akay, olayı şöyle anlatmıştı:

İki kadın bir anda motorla yanıma yaklaşıp, ‘Kadir Doğulu ile ilgili bir daha konuşursan bacaklarını kırarız.’ dedi. Bir tanesi kolumu bileğimden tutarak büktü. Diğeri de önce bacağımı tekmeledi sonra yüzümü yumrukladı. Yumruklar o kadar sertti ki, burnum kanamaya başladı. Daha sonra da sağ yan üst dişimin kırıldığını fark ettim. Erkek kıyafetinde erkek gibi dövüşen iki kadındı.

 

 

 

Felaket Tellalı Onur Akay'dan korkutan paylaşım: Saldırıya uğradı! Kadir Doğulu detayı dikkat çekti ile ilgili etiketler Onur Akay
GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.