Yürekleri ağza getirmişti! Hastaneye kaldırılan Türker İnanoğlu'ndan sevindiren haber

Ünlü yapımcı, yönetmen ve iş insanı Türker İnanoğlu evinde geçirdiği kaza sonucu kalça kemiğini kırmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisine hastanede devam edilen Türker İnanoğlu'ndan güzel haber geldi. Yaklaşık bir haftadır uyutulan İnanoğlu dün sabah kendine geldi ve taburcu olması bekleniyor.

Yeşilçam'ın 'Bay Sinema' lakaplı yapımcısı Türker İnanoğlu yaklaşık 10 gün önce evinde televizyon kumandasına uzanmak isterken koltuktan kayıp düşerek kalça kemiğini kırmıştı. 86 yaşındaki Türker İnanoğlu, apar topar hastaneye kaldırılmıştı.


Talihsiz kazanın nasıl gerçekleştiğini anlatan İnanoğlu, "Evde televizyon izlerken kumanda aletine uzandım. O sırada koltuktan düşüp kalça kemiğimi kırdım" ifadelerini kullanmıştı.

TABURCU OLMAYI BEKLİYOR


Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sağlık durumu merak konusu Türker İnanoğlu'ndan günler sonra iyi haber geldi. Operasyonu başarılı geçen ve yapılan kontrollerin ardından yaklaşık bir haftadır uyutulan İnanoğlu, dün sabah kendine geldi. İnanoğlu'nun tıraşını olup taburcu olmayı beklediği öğrenildi.

 

 

Yürekleri ağza getirmişti! Hastaneye kaldırılan Türker İnanoğlu'ndan sevindiren haber ile ilgili etiketler Türker İnanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti.