Türk popunun yıldızı Ece Seçkin domuz gribine yakalandı!

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan ve aniden rahatsızlandığını söyleyen Ece Seçkin’in domuz gribine yakalandığı ifade edildi. Seçkin şu an için tüm projelerini ertelediğinden söz etti.

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Ece Seçkin’in domuz gribine yakalandığı belirlendi. 2022 yılında yeni projeler için hazırlık yapan şarkıcının projelerini ertelediğini söyledi.

Eylül ayında uzunca bir süredir aşk yaşadığı pilot sevgilisi Çağrı Terlemez ile nikah masasına oturan genç şarkıcı Ece Seçkin rahatsızlandı. 2022'de çok şarkı çıkaracağını söyleyen Ece Seçkin çoğunun kayıtlarının bittiğini ancak rahatsızlandığını ifade etti.

Türk popunun yıldızı Ece Seçkin domuz gribine yakalandı!

Ece Seçkin, sadece bir şarkısının kayıt işleri kalırken domuz gribine yakalandı. Yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle yeni yıldan sağlık dileyen 30 yaşındaki Ece Seçkin, "Önümüzdeki sene için ilk ve en büyük dileğim herkesin hem fiziksel hem de mental olarak sağlık içinde olması. Başarı ve mutluluk zaten kendiliğinden gelir" dedi.

Türk popunun yıldızı Ece Seçkin domuz gribine yakalandı! ile ilgili etiketler Ece Seçkin Domuz gribi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.