Türk kadınlarına soruldu: Hangi ünlüyle tek gecelik ilişki yaşarsınız? /VİDEO

Bir YouTube kanalı, sokakta karşılaştıkları kadınlara "Bir ünlüyle tek gece geçirme şansın olsa bu hangi ünlü olurdu?" sorusunu yöneltti. Gelen cevaplar ise oldukça şaşırtıcı...

Ellerini mikrofonu alan iki arkadaş, Türk kadınlarına hangi ünlü ile tek gece geçirmek istediklerini sordu. Yaptıkları bu ilginç röportajı kendilerine ait Youtube kanalında yayınlayan gençler, kısa sürede yarım milyon izlenme sayısına ulaştı.

edis-gorgulu

EDİS GÖRGÜLÜ KADINLARIN YENİ SEVGİLİSİ!

Bazı kadınlar bu soruya cevap vermekten kaçınırken, bazıları da tek gece geçirmek istedikleri ünlünün ismini açık açık verdi. Video kısa sürede yarım milyona yakın kişi tarafından izlendi.

Video'da en çok söylenen isim ise ünlü popçu Edis Görgülü oldu!

İşte o video:

Türk kadınlarına soruldu: Hangi ünlüyle tek gecelik ilişki yaşarsınız? /VİDEO ile ilgili etiketler Edis Edis Görgülü tek gecelik ilişki türk kadını
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.