Tüm dünya bu habere kilitlendi: Harry Potter, geri mi dönüyor?

Dünyanın en çok izlenen fantastik seri olmasıyla hala önemini koruyan Harry Potter’dan önemli bir haber geldi. Yeniden çekileceği iddia edilen filmin ayrıntıları ortaya çıktı.

2001 yılından itibaren uyarlama olarak beyazperdeye gelen Harry Potter, bilindiği üzere J. K. Rowling’in enfes kaleminden çıkmıştı. İlk kitabı 1997 yılında yayınlanan Harry Potter serisinin son filmi ise 2011 yılında Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2 olarak vizyona girmişti. Gişe rekorları kıran Harry Potter serisinin geri döneceğine ilişkin iddianın detayları ise, tüm dünyayı heyecanlandırdı.

Bir neslin çocukluk anılarını oluşturan Harry Potter hem romanı hem de film serisi ile inanılmaz ilgi görmüştü. Özellikle son filmden sonra her fırsatta seyircisinin özlediğini dile getirdiği Harry Potter serisi, sosyal medya platformlarının da hala gündeminde yer alıyordu. 2001 yılında film uyarlamasıyla 9 filmlik seriyi başlatan Warner Bros’tan serinin hayranlarını heyecanlandıracak bir haber geldi.

OYUN, SÜRECİ HIZLANDIRDI

Tüm dünya bu habere kilitlendi: Harry Potter, geri mi dönüyor?

Bilindiği üzere serinin devamı niteliğinde yapılan ve yayınlanan Fantastik Canavarlar beklenen ilgiyi görmemiş ve seyirci Harry Potter arzusunu her fırsatta dillendirmeyi sürdürmüştü. Bu nedenle Hogwarts Legacy oyununu duyuran yapım şirketinin çok olumlu tepkiler aldığı öğrenildi. Daha önce Warner Bros CEO'sunun Harry Potter ve Lanetli Çocuk tiyatro oyununun beyazperdeye uyarlanmasını istediklerini dile getirmesinin üzerine ise serinin hazırlıklarına başlandığı iddiası öne atıldı. Öyle ki, filmin geçeceği zaman dilimi bile belli oldu.

19 YIL SONRASI PLANLANIYOR

Söylentilere göre, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2’nin 19 yıl sonrasında geçen Lanetli Çocuk isimli tiyatro oyununda olduğu gibi Harry Potter ve Draco Malfoy’un çocukları Albus Severus Potter ve Scorpius Malfoy’un maceraları beyazperdeye aktarılacak. Harry Potter serisinin başrol oyuncuları olan Emma Watson, Daniel Radcliffe ve Rupert Grint’in yeniden seride yer alacağı da ortaya atılan bir başka iddia. Ancak, henüz Warner Bros’tan konuya ilişkin resmi herhangi bir açıklama gelmediğini belirtelim. Aynı şekilde oyuncular da henüz Harry Potter film serisinin devam edeceğini duyurmuş değil.

Tüm dünya bu habere kilitlendi: Harry Potter, geri mi dönüyor? ile ilgili etiketler Sinema film
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.