Tülin Şahin-Mehmet Özer çiftinin ayrılığın nedeni ihanet mi?

Tülin Şahin ve 12 yıllık eşi Mehmet Özer’in ayrılığı hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

Tülin Şahin ve 12 yıllık eşi Mehmet Özer'in ayrılığı hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. İlk olarak ünlü mankenin Özer'in çocuk isteğine, “Vücudum deforme olur” diyerek karşı çıkması neden olarak gösterilmişti. Çiftin sessiz kalması yeni iddiaları da beraberinde getirdi. Son dedikodu ise ihanet! Kapalı kapılar ardında çiftin ayrılığına üçüncü şahısların neden olduğu konuşuluyor.

MEHMET ÖZER KİMDİR?

1971 doğumlu olan Mehmet Özer, aslında Halkla İlişkiler Uzmanıdır. Uzun yıllar otelcilik sektöründe çalışmış olan Mehmet Özer, Türk Televizyonlarında yaptığı yemek programları ile dikkat çekmiştir.

Manken Tülin Şahin ile evli olan Mehmet Özer, çeşitli yemek yarışmalarında jüri olarak da yer almıştır. Cnn Türk'te bir dönem "Hayatın Tadı" isimli programı sunmuştur. Şimdilerde ise Fox TV'de yayınlanan "Mehmet Özer ile Mutfakta" adlı yemek programını hazırlayıp sunmaktadır.

Tülin Şahin-Mehmet Özer çiftinin ayrılığın nedeni ihanet mi? ile ilgili etiketler Tülin Şahin Mehmet Özer ayrılık üçüncü şahıs iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.