Tuğba Keleş Erdoğan Küpeli can pazarlığı ses kaydı

Adana’da 15 gün önce işe başlamış olduğu markette saplantılı aşığı Erdoğan Küpeli tarafından vahşice öldürülen Tuğba Keleş’in son ses kayıtları ortaya çıktı. İşte Tuğba Keleş’in ölmeden önceki can pazarlığı ve ses kayıtları dinle izle…

Adana’da çalıştığı markette saplantılı aşığı Erdoğan Küpeli tarafından öldürülen Tuğba Keleş’in ölmeden önce akşam ağabeyine attığı mesaj ortaya çıktı. Genç kadının ağabeyine, "Eğer korktuğum başıma gelirse öldürürüm kendimi. Alp'im sana emanet" mesajı dikkatlerden kaçmadı. Katilin ise daha 1 ay öncesinde genç kadının yolunu keserek silah zoruyla kaçırmaya çalıştığı belirlendi.

Alınan son bilgilere göre; Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Tufanpaşa Mahallesi Üstün Sokak'ta bulunan bir markette yaşanan olayda 15 gün önce işe girdiği öğrenilen 36 yaşındaki Tuğba Keleş’in markette çalışırken, motosikletle müşteri gibi gelen saplantılı aşığı Erdoğan Küpeli, yanında getirdiği silahla kasiyer kadını kasada para alışverişi yaparken sırtından vurdu. Küpeli daha sonrasında aynı silahla kendisini de vurdu.

Olay yerine gelen polis ve 112 sağlık ekipleri ağır yaralanan Erdoğan Küpeli ve Tuğba Keleş, Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak hemen tedavi altına alındı. Tuğba Keleş doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamazken saplantılı aşığı Küpeli’de sabah saatlerinde öldü.

Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Keleş'in cenazesini almaya gelen ağabey Muhammet Keleş ilk açıklamasında, Küpeli'nin 1 ay önce de Tuğba Keleş'in arabasını zorla durdurup içeri girerek silah çektiğini söyledi.

Kardeşinin 2 gün önce kendisine mesaj attığını da söyleyen Muhammet Keleş, "Eğer korktuğum başıma gelirse öldürürüm kendimi. Alp'im sana emanet' yazmıştı. Çok üzgünüz diyecek başka bir şeyimiz yok" ifadelerini kullandı.

Yaşananların sonrasında Tuğba Keleş’in ölmeden önceki can pazarlığı ve ses kayıtları ortaya çıktı.

Tuğba Keleş Erdoğan Küpeli can pazarlığı ses kaydı ile ilgili etiketler Tuğba Keleş Erdoğan Keleş ses kaydı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.