Tuba Ekinci, cezaevindeki Gülşen için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Cumhurbaşkanım rica etsem işe yarar mı? Onun bebesi var...

Şarkıcı Tuba Ekinci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda, geçtiğimiz gün İmam Hatipliler için kullandığı ifadelerden dolayı tutuklanan Gülşen için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Gülşen ve oğlunun fotoğrafını paylaşan Ekinci, "24 saattir bebesinden ayrı. Cumhurbaşkanım rica etsem işe yarar mı?" dedi.

Nisan ayında verdiği konserindeki "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor" sözünden dolayı hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şarkıcı Tuğba Ekinci de bir çocuk annesi Gülşen için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.

"CUMHUR BAŞKANIM RİCA ETSEM İŞE YARAR MI? BUNUN BEKLEYEN BEBESİ VAR"

Instagram hesabından Gülşen ile oğlunun fotoğrafını yayınlayan Ekinci, "24 saat oldu bu insan bebesinden ayrı hani biraz abartmıyor muyuz? Sayın Cumhurbaşkanıma rica etsem işe yarar mı? Bana yapsanız ben tek kadınım, kılım kımıldamaz. Bunun bekleyen bebesi var" dedi.

Tuba Ekinci, cezaevindeki Gülşen için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Cumhurbaşkanım rica etsem işe yarar mı? Onun bebesi var...

"GÜLŞEN DE GAF YAPTIĞININ FARKINDA, AĞZINDAN KAÇTI

Şarkıcı, Gülşen'i cezaevine gönderilmesiyle ilgili de "Sonuçta bir anne evde bekleyen bebesi var. En yakın zamanda çıkmasını dilerim. O da farkında gaf yaptı. Kaçtı ağzından. O da biliyor bu dünya iyi insanlar sayesinde dualar sayesinde ayakta o da boşluğa düştü. Hepimiz elhamdülillah Müslümanız çok şükür. Ön planda olunca saçmalamak saçma oluyor. Tabi ki savunmuyorum. Hocalarımız müftülerimiz iyi ki var. Allah başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

 

 

Tuba Ekinci, cezaevindeki Gülşen için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Cumhurbaşkanım rica etsem işe yarar mı? Onun bebesi var... ile ilgili etiketler Gülşen Recep Tayyip Erdoğan Tuba Ekinci
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.