Tozkoparan İskender 13. bölüm izle

Tozkoparan İskender 13. bölüm full izle! 7 Mart akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tozkoparan İskender tek parça halinde Youtube de. Peki, Tozkoparan İskender 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tozkoparan İskender 13. bölüm ile TRT 1 ekranlarında. 7 Mart Pazar akşamında TRT 1’de yayınlanan ve başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in oynadığı Tozkoparan İskender dizisinin 13. son bölümünü Youtube platformu üzerinden izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in yer aldığı Tozkoparan İskender dizisi 13. bölüm ile TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

TOZKOPARAN İSKENDER 13. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Salih ve Rüya’nın evlenme kararını başta İskender olmak üzere Mavi Ay büyük bir sevinçle karşılar. Ancak nikah saati geldiğinde, İskender arkadaşlarının geç kaldığını fark eder. Mavi Ay’ın nikaha yetişmesi kolay olmayacaktır. Okul başkanı seçilen Arda, Kasırga Kuralları’nı kaldırdığı söyleyince Tayfun’u çileden çıkarır. Okuldaki gücünü iyice kaybetmeye başlayan Kasırga, Mavi Ay’ı alt etmek için bir plan yapar. Diğer yandan TAYGU Koleji’ne ziyarete gelen Alara, karşılaşma gününü ve karşılaşacakları takımı belirlemek için bir toplantı yapar.

Tozkoparan İskender 13. bölüm izle

Karşılaşma, geleneksel okçuluk üzerinden yapılacaktır. Ancak ufak bir sorun vardır. Mavi Ay geleneksel okçulukta başarılı olmasına rağmen TAYGU Koleji’nin asıl takımı Kasırga’dır. Mavi Ay ise yedek takımdır. Bu sorunu çözmek için Salih ve Giovanni liderliğinde iki takım anlaşır ve kozlarını paylaşmaya karar verirler.

Kasırga Kuralları tarih mi oluyor? Okullar arası turnuvaya hangi takım katılacak? Kasırga’nın Mavi Ay’ı alt etmek için yaptığı plan ne? Mavi Ay nikaha yetişebilecek mi? İskender Kasırga’nın planını bozabilecek mi?

Tozkoparan İskender 13. bölüm izle ile ilgili etiketler Tozkoparan İskender Tozkoparan İskender son bölüm Tozkoparan İskender 13. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.