Torununun Acun Ilıcalı ile benzerliği sosyal medyada gündem oldu! Kızı Banu Ilıcalı paylaştı!

Acun Ilıcalı'nun kızı Banu Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda babasının doğum gününü kutladı. Banı Ilıcalı, eşi Efe Ceyhun, Acun Ilıcalı ve kızı Begüm ile paylaştığı poza, "İyi ki varsın baba, iyi ki varsın dede" notunu ekledi. 54. yaşını kutlayan Acun Ilıcalı'nın torunu ile olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Acun Ilıcalı'nın Seda Başbuğ ile evliliğinden olan kızı Banu Ilıcalı, 2016 yılında Efe Ceyhun ile nikah masasına oturmuştu. 2020'de kızı Begüm'ü kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu tadan Banu Ilıcalı, sosyal medya hesabında babasının doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu.

"İYİ Kİ VARSIN BABA, İYİ Kİ VARSIN DEDE"

Genç kadın, eşi Efe Ceyhun, babası Acun Ilıcalı ve kızı Begüm ile verdiği bir pozu "İyi ki varsın baba, iyi ki varsın dede" notuyla sosyal medya hesabında paylaştı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından büyük ilgi gören paylaşım, kısa sürede Instagram'da hızla yayıldı.

Torununun Acun Ilıcalı ile benzerliği sosyal medyada gündem oldu! Kızı Banu Ilıcalı paylaştı!

"DEDEYE BENZİYOR MAŞALLAH"

Ilıcalı'nı torunu Begüm ise sevimli halleriyle sosyal medyada ilgi odağı oldu. Minik Begüm'ün dedesi ile benzerliği de dikkatlerden kaçmadı

Sosyal medya kullanıcıları, "Torunu çok tatlı", "Dedeye benziyor maşallah", "Şu torunun güzelliğine bak, maşallah", "Maşallah, torun size benziyor" yorumlarında bulundu.

Torununun Acun Ilıcalı ile benzerliği sosyal medyada gündem oldu! Kızı Banu Ilıcalı paylaştı! - Resim : 2

 

 

Torununun Acun Ilıcalı ile benzerliği sosyal medyada gündem oldu! Kızı Banu Ilıcalı paylaştı! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Sosyal Medya banu ılıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.